Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Torstai, 24.
syyskuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

2.9.2020, 6:27 – päivitetty 2.9.2020, 14:57

Pesäkarhujen pelit jatkuvat välierissä - perjantaina alkavassa sarjassa vastassa Manse PP

Pesäkarhut raivasi tiensä välieriin puhtaalla 2-0 voitolla Seinäjoen Maila-Jusseista.

Ottelun alussa Pesäkarhujen sisäpeli oli jälleen tahmeaa. Seinäjoen epäonneksi kolmannessa vuoroparissa sekä Henna Juka että Emilia Itävalo karkasivat harhaheiton turvin kotipesään, vieden joukkueensa 2-0 johtoon. Tämän jälkeen Eveliina Tuominen viimeisteli lyöntivuoronsa vielä kotiuttamalla Susanne Ojaniemen, eikä Jussittaret kyennyt kaivamaan 3-0 takaa-ajotilanteesta juoksuakaan nimiinsä. 

Toiselle jaksolle Seinäjoki tuli sisuuntuneena ja Aino-Kaisa Mantere täräyttykin juoksun heti ensimmäisessä vuoroparissa. Samoin teki kuitenkin Pesäkarhujen kapteeni Susanna Puisto, eivätkä vieraat päässeet kauaa johtoasemaansa juhlimaan. 

Erku-Areenalla yleisö eli vahvasti ottelun tunnelmissa mukana niinkin voimakkaasti, että Seinäjoen etenijä ei kuullut lyönnin putoavan laittomaksi ja joutui tuomaripallon myötä palaamaan kolmospesältä takaisin aina ykköselle asti. Seinäjoen etenijöillä ei ottelun aikana ollut muutenkaan helppoa, sillä Jukan vahva heittokäsi poltti kaksi kolmoselta kotipesään karannutta takakentältä asti.

Etenijänä tunnettu Pesäkarhujen superjokeri Roosa Törmänen vaihtoi tänään roolia vahvalyöntisen Emilia Linnan kanssa ja puhkaisi kentän kolmospuolelta, siirtäen Pesäkarhut Linnan tuoman juoksun turvin 3-1 johtoon. Juoksu ratkaisi ottelun 2-0 voiton kotijoukkueelle, sillä Silja Syrjälä toi vieraille vielä vapaataipaleella 3-2 kavennusjuoksun, mutta Jussittaret ei päässyt kuitenkaan enää kirimään rinnalle ja ohi.

- Sarjan avauspeli oli meiltä sellainen esitys, että olen edelleen todella ylpeä siitä. Se että se oli yksi peli, niin se ei riitä tälläisessa sarjassa. Tänään pelin tavoitteena oli, että saataisiin vedettyä itsestämme kunnolla se sata prosenttia, mutta valitettavasti siihen ei pystytty, Jussittarien pelinjohtaja Antti Kuusisto totesi. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund analysoi illan ottelun olleen samanlainen kuin muutkin sarjan ottelut, jossa molemmilta joukkueilta nähtiin hieman liikaa toissijaisia virheitä. Österlund koki, että Seinäjoelta saatiin kuitenkin sitä haastetta ja kovaa paikkaa mitä haettiinkin.

- Emme taitaneet kuitenkaan arvata kuinka kovaan paikkaan jouduttiinkaan, Österlund naurahti ja jatkoi, - Kaikki kunnia Seinäjoen joukkueelle kovasta työstä ja olen ylpeä meidän joukkueestamme, että ensimmäisen hankalan ottelun jälkeen nappasimme kuitenkin paikan välieriin.

Pesäkarhut kohtaa välierien otteluparinsa Manse PP:n ensimmäistä kertaa Porissa tämän viikon perjantaina kello 17. 

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 24.9.2020, 15:13

Meri-Porin yhtenäiskoulun joustavan perusopetuksen ryhmässä on tänään 24. syyskuuta todettu lieväoireinen koronatartunta.

Paikallinen - 24.9.2020, 14:10

Satakunnassa todettiin eilen keskiviikkona yksi uusi koronavirustapaus. Tapauksia on Satakunnassa nyt kaikkiaan 91. Kyseessä on maanantaina karanteeniin asetettu henkilö, jonka puolisolla on todettu koronavirusinfektio.

Paikallinen - 24.9.2020, 10:55

40. Nälkäpäiväkeräys lähti tänään käyntiin myös Porissa. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Paikallinen - 24.9.2020, 10:47

Porin kaupunki on uudistamassa avustusperiaatteitaan.

Paikallinen - 24.9.2020, 9:04

Karhuhallissa on kesätauon aikana tehty monenlaisia kunnostustoimenpiteitä. Viimeisimpien joukossa, toimenpiteistä eniten aikaa vievä juoksuradan ja hallin päätyjen pinnoitus valmistuu vasta juuri ennen aukeamista. Karhuhalli aukeaa torstaina 1. lokakuuta.

Paikallinen - 24.9.2020, 8:06

Toimialajohtaja Lauri Kilkku  päätti keskiviikon kokouksessa vetää pois esityksensä, jonka mukaan kaupunki olisi ryhtynyt käymään neuvotteluja Kuntien Tiera Oy:n ja 2M-IT Oy:n kanssa Porin ICT-palveluiden ulkoistamisesta. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 24.9.2020, 7:52

Pori Sinfoniettan Porin Päivän konsertissa hypätään elokuvamusiikin maailmaan. Kapellimestarina nähdään porilaissyntyinen Heikki Elo ja solisteina kuullaan Pori Sinfonietta goes ABBA –konserteissa ihastuttanutta Heta Halosta ja mm. Tähdet tähdet-ohjelmassa nähtyä Mikael Saarta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Urheilu - 23.9.2020, 15:14

Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja on Manse PP:n entinen urheilujohtaja Jarkko Pokela. Pokela irtisanoutui elokuussa urheilujohtajan tehtävästään ja Pesäkarhut kertoi tänään Pokelan uudesta pestistä Porissa.

Paikallinen - 23.9.2020, 14:56

60. Porin Päivän vietto alkaa huomenna torstaina ja jatkuu sunnuntaille saakka. Koronaepidemian vuoksi vuosittaista torijuhlaa ei järjestetä ja tapahtumien määrä on vähentynyt noin puoleen. Siitä huolimatta kaupungilla on jo 40 Porin Päivään liittyvää tapahtumaa.

Paikallinen - 23.9.2020, 10:11

Kokoomuksen Porin valtuustoryhmä haluaa avata kouluverkkoselvityksen ja etsiä säästöjä seinistä ammattitaitoisen henkilöstön vähentämisen sijaan. Palveluverkon ennakkoluuloton tarkastelu myös perusturvassa on valtuustoryhmän mukaan otettava keskusteluun.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.9.2020, 9:44

Jari Männistö toimii yrittäjänä Kotipizza -ravintolassa Porin Puuvillassa ja avaa nyt lokakuussa toisen pizzerian Eteläkauppatorille. Männistöllä on pitkä tuntuma pizzan paistoon. Ura alkoi yli kolmekymmentävuotta sitten Vaasasta Rabbe Grönblomin ravintolasta aikaa ennen kotipizzaa.

Paikallinen - 23.9.2020, 8:47

Yrjönkadun eteläpääty välillä Mikonkatu – Itsenäisyydenkatu suljetaan liikenteeltä huomenna aamukahdeksalta, ja avataan takaisin liikenteelle lauantai-iltana Porin päivän viikon tapahtumien vuoksi.Yrjönkadun etelään vievä kaista on tapahtuman vuoksi pois käytöstä.

Paikallinen - 23.9.2020, 7:37

WinNovan Porin logistiikkaan Professorintielle kutsuttiin eilen varotoimenpiteenä poliisi. Viranomaisohjeiden mukaisesti paikalle hälyttetty virkavalta saapui paikalle koska koulun työhallissa epäiltiin olevan ylimääräisiä henkilöitä.

Paikallinen - 22.9.2020, 16:46

Porin kaupunki selvittää Rautatienpuistokatu 5:n kiinteistön soveltuvuutta kaupungin ja valtion yhteiskäyttöisen virastotalon uutena sijaintipaikkana.

Paikallinen - 22.9.2020, 12:08

Eilen maanantaina todettiin Satakunnassa yksi uusi koronavirustapaus. Tartunta on todennäköisesti saatu Pohjois-Suomen matkalta. Potilaan tartuttavuusaikaiset lähikontaktit on asetettu karanteeniin.

Paikallinen - 22.9.2020, 10:52

Kankaanpään Laviantiellä tapahtui ennen aamukahdeksaa henkilöauton ulosajo, jossa tapahtumapaikalla menehtyi vuonna 1997 syntynyt mies. Onnettomuus tapahtui Raivion kohdalla. Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä. Asian tutkinta hoidetaan Kankaanpään poliisiasemalla.

Paikallinen - 22.9.2020, 7:00

Lounais-Suomen poliisi joutui viime viikon tehovalvonnassa puuttumaan kännykän käyttöön peräti 340 kertaa. Käytännössä se tarkoittaa, että poliisi havaitsi joka päivä liikenteessä lähemmäs 50 tapausta, joissa kännykkää käytettiin lainvastaisesti ajon aikana.

Paikallinen - 21.9.2020, 12:24

Viikonloppuna todettiin Satakunnassa yksi uusi COVID-tapaus. Tartunnanlähde on tiedossa ja henkilö ja hänen perheenjäsenensä oli jo perjantaina asetettu karanteeniin. Tartuntaketju on siis katkaistu eikä lisäaltistumista Satakunnassa ole syntynyt.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 21.9.2020, 12:14

Hyvin menneen kauden jäljiltä Porin Pesäkarhut palkitiin Naisten superpesiksen pronssimitalilla. Voitto varmistui lauantaina, kun porilaisjoukkue nappasi pronssisarjan toisen voittonsa puhtaalla pelillä Lapuan Virkiää vastaan.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 21.9.2020, 11:58

Pesäkarhujen kultajahti sai valitettavan stopin edellisenä lauantaina, kun Manse PP vei neljännessä välierämatsissa ottelun lukemin 2-1.  Viime maanantaina 14.syyskuuta Radio Porin maanantaisessa pesismakasiinissa vieraili Pesäkarhujen Emilia Itävalo.