Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Perjantai, 5.
kesäkuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

29.5.2019, 6:31 – päivitetty 29.5.2019, 7:15

Nyt kaatui Rauma - Pesäkarhut voittamaton tällä kaudella

Pesäkarhut veti Satakunnan derbyssä pidemmän korren ja nappasi kaikki kolme pistettä jälleen itselleen. Rauman Fera joutui nuolemaan näppejään vaikka pitikin yleisöä hieman jännityksessä vielä toisen jakson lopussa. Ottelu päättyi porilaisten puhtaaseen 2-0 (7-2, 2-1) voittoon

Pesäkarhut avaa ottelun pistetilin tutulla jokerikaksikolla; Susanna Puisto, Milla Lindström. Ensimmäisellä jaksolla Lindström saadaankin kotiutettua neljän juoksun arvoisesti. Pesäkarhujen ulkokenttä oli jälleen armoton vierailleen ja napsi Rauman etenijöitä tehokkaasti kentältä. Harhaheiton turvin Kati Tanhua kuitenkin saa järjestettyä juoksun vierasjoukkueen nimiin.

Toisella jaksolla juoksumäärä pysyy maltillisempana, Pesäkarhut ottaa kuitenkin heti alkuun johtoaseman, kun Lindström ja hienosti sekä ulkona että sisällä pelannut Henna Juka pinkovat kotipesään. Pesäkarhuilla sadan prosentin onnistumisilla nähtiinkin tänään Puiston lisäksi Törmänen ja Emilia Itävalo.

Kotijoukkueen johtoasemasta huolimatta Fera ei lannistu, vaan koittaa pyristellä karhun otteesta kaikin voimin. Miia Tervonen karkaa neljännellä vuoroparilla harhaheiton turvin kotipesään ja kaventaa tilanteen 2-1 lukemiin. Yrityksestä huolimatta tasoitusta ei saada ja Pesäkarhut voittaa Satakunnan derbyn puhtaasti 2-0.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Puisto taas toteaa, että Pesäkarhujen koko peli toimi tänään sekä sisä- että ulkopelissä hyvin. Parin hieman nihkeämmän ottelun jälkeen lyöntitykinkin sisäpeli aukesi ja tilanteita ja juoksuja tuli sen mukaisesti.

- Lähdettiin hyvin peliin ja ei voi olla kuin tyytyväinen. Kyllä tämä on niin hieno laji ja meillä on niin hieno joukkue. Tosi hyvä fiilis, Puisto iloitsee.

Feran pelinjohtaja Toni Ojala harmittelee, että vierasjoukkue ei saanut napattua kotiin viemisiksi yhtään pistettä. Ojala toteaa, ettei riitä, että pelaa vain pari vuoroa hyvin ja loput huonosti. Pelinjohtaja arvioi että Feralle tuli merkkivirheitä ensimmäisellä jaksolla kuin kolmessa edellisessä pelissä yhteensä.

- Nollan pisteen pelejä ei pitäisi oikein pelata, vähintään se yksi piste pitäisi aina saada matkaan. Tänään kävi näin, Pori oli tänään parempi joukkue. Tässä on mietinnän paikka, että mistä tämä johtuu, Ojala pohtii ja toteaa heti perään, että tätä ei parane pitkään murehtia, sillä seuraava ottelu on jo torstaina.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund kertoo olevansa iloinen joukkueen onnistumisista tämän illan ottelussa. Juka pääsi hienosti kentälle ja Puiston keppi osui palloon ja tuotti tulosta.

- Sisäpelissä tuli laajalti onnistumisia ja hyviä, kovia lyöntejä ja oltiin hyviä siinä missä haluttiinkin olla. Ulkopelissä nähtiin kauttaaltaan hyviä suorituksia. Pari harhaa mutta lähtökohtaisesti oltiin ulkona koko ajan hyviä, Österlund analysoi joukkueensa suoritusta.

Pesäkarhuilla on Feran tapaan seuraava ottelu jo torstaina, joten kauan ei Österlundin mukaan voittoa tuuletella vaan käännetään katse kohti tulevaa helatorstaita. Viemisiksi Lapualle Pesäkarhujen pelinjohtaja lupaa reipasta lyöntipeliä ja aggressiivisesti liikkuvaa ulkopeliä.

Seuraavaksi Pesäkarhut matkustaa Lapualle huomenna helatorstaina haastamaan Lapuan Virkiän.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 5.6.2020, 8:43

Kauppakeskus Puuvillassa pistokkeessa ollut akkukäyttöinen lattianhoitokone oli alkanut käryttämään pistorasista muodostaen pienimuotoisen palon perjantaina aamulla.

Paikallinen - 5.6.2020, 8:02

Kankaanpään Korvaluomantiellä liikennevalvontaa suorittamassa ollut poliisipartio havaitsi torstaina iltapäivälla kahden aikoihin sitä vastaan huomattavaa ylinopeutta ajaneen pakettiauto-perävaunu-yhdistelmän. Partio mittasi yhdistelmälle nopeudeksi 123 km/h.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 5.6.2020, 7:48

Radio Porin Torstain kahvivieras-lähetyksessä vieraili viime viikolla eläköitynyt Satakunnan Kansan pitkäaikainen rikostoimittaja Harri Aalto.

Paikallinen - 4.6.2020, 16:32

Poliisi on saanut valmiiksi porilaisen miehen panttivangiksi ottamista ja muita vakavia rikoksia käsittävän esitutkintakokonaisuuden ja asia on siirtynyt syyttäjälle.

Paikallinen - 4.6.2020, 16:10

Palveluverkkouudistuksen lisäksi Porin kaupunginhallitus käsittelee maanantaisessa kokouksessaan kaupungin talouden tasapainottamista veronkorotuksella.

Paikallinen - 4.6.2020, 13:12

Kaupunginhallitus käsittelee palveluverkkouudistusta kokouksessaan 8. kesäkuuta. Palveluverkkouudistuksen esitykseen on tehty muutoksia, joissa on huomioitu sivistyslautakunnan 2. kesäkuuta laatima lausunto palveluverkkouudistuksesta.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 4.6.2020, 12:26

Himmeli-työryhmän loppuraportti on valmistunut. Työryhmä ehdottaa, että Himmelistä peruskorjataan kaikenikäisiä porilaisia palveleva sote- ja gero-keskus.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.6.2020, 10:27

Vastuullinen sijoittaminen nostaa koko ajan päätään sijoitusmarkkinoilla. Osuuspankin rahastojen kautta voi sijoittaa esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja puhtaan veden turvaamiseen. Vastuullista sijoittamista voi tehdä monella tapaa.

Paikallinen - 4.6.2020, 8:53

Vilkkaan pyöräilykauden alettua Porin viisaan liikkumisen työryhmä haluaa muistuttaa, että turvallisuus tulee pitää mielessä myös pyöräillessä. Porissa polkupyöräonnettomuuksia tapahtuu väkilukuun suhteutettuna selvästi enemmän moniin muihin kaupunkeihin verrattuna.

Paikallinen - 4.6.2020, 7:18

Opettajien paikallisyhdistys arvostelee Porin toimintaa sivistystoimen palveluverkkouudistuksessa. Asiasta uutisoi Yle Pori.

Paikallinen - 3.6.2020, 14:43

Kokoomuksen porilaiset kaupunginvaltuutetut Mikael Ropo, Henna Kyhä ja Juha Joutsenlahti ovat ottaneet kantaa Porin kaupungin talouteen ja merkittävään alijäämään, joka on kohoamassa jopa 50 miljoonaan euroon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.6.2020, 13:10

Kevät on ollut erittäin vilkasta remonttiaikaa. Pienet pintaremontit ja maalauspuuhat ovat pitäneet asiakkaat liikkeessä. Yrittäjäuutisissa Väri-Porin Jori Hannula antaa vinkkejä talon maalaukseen ja muun muassa haastavan harmaan sävyn valintaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 3.6.2020, 12:44

Alvar Aalto –viikkoa juhlitaan elokuussa Porissa ja Eurassa.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 3.6.2020, 10:29

Winnovan Näkyykö työelämää ohjelmassa ollaan tällä kertaa valmistujaistunnelmissa. Porissa ja Raumalla toimiva Winkkari-hanke auttaa valmistuvaa opiskelijaa työelämään siirtymisessä ja muun muassa työpaikkojen ideoimisessa, työhakemuksen tekemisessä ja omien vahvuuksien miettimisessä.

Paikallinen - 3.6.2020, 9:41

Kalevanpuistosta oikealle Tiilitehtaanpuistokadulle kääntynyt henkilöauto törmäsi Tiilitehtaanpuistokatua pitkin tulleen henkilöauton keulaan Porissa tiistaina klo 20.40. Kalevanpuistosta tulleen henkilöauton kuljettaja poistui juosten paikalta. Kuljettajaa ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.6.2020, 8:58

Porin uusi palveluverkkouudistus on herättänyt suurta vastarintaa monissa perheissä.

Paikallinen - 3.6.2020, 8:15

Tiistaina kokoustanut Porin sivistyslautakunta vaatii kaupungin uuteen palveluverkkouudistukseen suuria muutoksia. Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja sivistyspuolen toimialajohtaja Esa Kohtamäki esittivät vuosi sitten kaatuneeseen, kouluverkkoa koskevaan ehdotukseen isoa uudistusta.

Paikallinen - 3.6.2020, 6:11

Vuoden 2020 neljäs lisätalousarvio pitää sisällään rahoituksen Satakunnan pitkäaikaiselle tavoitteelle. Valtatie 8:n tieyhteys Eurajoella saa parannushankkeeseen valtion rahoitusta yli 27,1 miljoonaa euroa.

Paikallinen - 2.6.2020, 13:23

Porin Itä-Länsi-tapahtuma on saanut uuden päivämäärän. Tapahtuman oli määrä rantautua Poriin jo tänä kesänä, mutta koronapandemian vuoksi tapahtuma siirtyi kesään 2021. Suomalaisen pesäpallon huiput nähdään historiallisesti Porissa ensimmäistä kertaa 9.-10. heinäkuuta 2021.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 2.6.2020, 11:26

Italialaiskirjailija Dante Alighierin mukaan nimetty ruoka- ja seurusteluravintola avasi ovensa tänään Porin Antinkadulla. Harri Vilkunan ja Jaro Lundgrenin noin kolme vuotta sitten ensi kertaa puhuttu projekti saa näin täyttymyksensä.