Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Lauantai, 5.
joulukuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

25.6.2020, 7:08 – päivitetty 25.6.2020, 16:04

Mynämäen Vesattarista ei vastusta Pesäkarhuille

Pesäkarhujen toinen kohtaaminen Mynämäen Vesattarien kanssa päättyi jälleen porilaisjoukkueen puhtaaseen 2-0-voittoon. Vaikka joukkueelta putosi yksi palanen pois Kaisa-Maija Rosvallin siirtyessä sivuun kokoonpanosta toisella jaksolla, ei Pesäkarhujen linjat lähteneet murtumaan vaan koko pistepotti pidettiin visusti Porissa.

Jokeripaidassa pelin aloittanut Pinja Arbelius riuhtaisi mailanvarressa ensimmäisen jakson aikana kolme juoksua kotijoukkueelle, kotiuttaen Milla Oksan sekä kahdesti etenijäjokeri Roosa Törmäsen. Ottelun alku oli Mynämäen lukkarille haastava, ja Pesäkarhut etenivät kotipesään vapaataipaleen turvin peräti kolme kertaa.

Mynämäki nappasi ottelussa ainokaiseksi jääneen juoksunsa ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa, ja juoksuhanojen aukeamisesta huolimatta tauolle siirryttiin lukemin 9-1.

Toinen jakso alkoi Vesattarilta lupaavasti, kun vieraat katkaisivat Pesäkarhujen ensimmäisen sisävuoron lyhyeen. Pesäkarhut otti kuitenkin tilanteen takaisin haltuunsa nopeasti ja tottuneesti eikä antanut MyVelle mahdollisuutta lähteä kunnon takaa-ajoon.

Kotiutuspuuhiin niin pääsi ottelun aikana jälleen laaja kirjo porilaispelaajia ja myös ulkopelissä Pesäkarhut näytti totutun terävät kyntensä. Toisen jakson neljännessä vuoroparissa Pesäkarhut johti ottelua jälleen lukemin 4-0, mutta kiri vielä vierasjoukkueen saavuttamattomiin, kun maila osui palloon kerta toisensa jälkeen.

Paras ulkopelaaja -palkinnon pokannut Eveliina Tuominen pääsi myös tuomaan juoksun kotipesään, lukkari Minttu Vettenrannan lyöntivuorolla. Laajaa ulkopelitonttia etukentällä pelannut Emilia Itävalo löi ottelun loppumetreillä kakkospuolelta läpi, kotiuttaen samalla Henna Jukan. Viimeisen naulan Vesattarien arkkuun löi seuraavalla lyöntivuorollaan Susanne Ojaniemi, kun hän kotiutti Itävalon ja tulostaululle välähti selkeät lukemat; 8-0.

– Valmistauduttiin mielestäni ihan hyvin otteluun. Suunnitelma oli laadittu, mutta sitä ei päästy toteuttamaan, Mynämäen Vesattarien pelinjohtaja Petri Hännikäinen harmitteli ottelun kulkua.

Vesattarien lukkarin alkukankeudet illan ottelussa hankaloittivat myös Pesäkarhujen suunnitelmia. Pelinjohtaja Sami Österlund totesikin, että lukkarin vaikeudet ulkopelissä tuovat aina haasteita sisäpeliin.

– Aika varmasti jakso tulee voitettua, mutta ei pääse luomaan puhtaita ajotilanteita eikä voi toteuttaa laadittua suunnitelmaa niin kuin on ajatellut, kertoo Österlund.

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvan
Paikallinen - 4.12.2020, 15:56

Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää yleisön apua etsintäkuulutetun Henry Tapani Kaasalaisen tavoittamiseksi. Kaasalaista epäillään Porissa 18. marraskuuta tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä.

Paikallinen - 4.12.2020, 15:10

Kaupungin ostoaikeet telakan kiinteistöistä kaipaavat lisäselvityksiä.

Porin kaupunki on suunnitellut ostavansa Mäntyluodon telakan kiinteistöt Pori Offshore Constructions Oy:ltä. Kauppahinta olisi reilut kahdeksan miljoonaa euroa. POC jäisi alueelle vuokralaiseksi.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.12.2020, 13:55

Lindroosin kultasepänliikkeestä Itäpuistosta löytyy nyt Suomen modernein atelier. Asiakkaat pääsevät itse katsomaan, kun kultasepät valmistavat koruja suuren lasiseinän takana.

Paikallinen - 4.12.2020, 8:36

Mökkimurtojen määrä on tänä vuonna kasvanut edelliseen vuoteen nähden, kertoo poliisitarkastaja Tuomas Pöyhönen Poliisihallituksesta. Asiasta uutisoi Iltasanomat.

Paikallinen - 4.12.2020, 7:28

Kahdeksankympin alueella yli satasta ajanut mies pysäytettiin keskiviikkona puolen päivän aikaan Säkylässä. Vuorenmaantietä ajaneen auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin reilun 2,4 promillen lukemat. Mies oli yksin liikenteessä.

Paikallinen - 3.12.2020, 16:56

Liisantorin tekojäärata sekä tekojääkaukalo on saatu jäädytettyä. Kävijöitä kehotetaan kiinnittävän huomiota turvaväleihin ja saapumaan ulkoliikunta-alueille vain terveinä.

Paikallinen - 3.12.2020, 16:01

Valtioneuvoston päätöksellä kiihtymisvaiheessa olevassa Satakunnassa ravintoloiden aukioloaikoihin tulee muutoksia ensi lauantaista alkaen. Kiihtymisvaihessa olevien maakuntien ravintoloissa alkoholin anniskelu on sallittua kello 7-22 välisenä aikana.

Paikallinen - 3.12.2020, 13:00

Pori Energia Sähköverkot Oy:n urakoitsija oli nostamassa vanhaa 2000 kilon painoista muuntajaa tänään aamulla noin kello 8.30 Porin Sampolassa Kalskeentiellä. Muuntajan jäähdytyssäleikkö osui nostettaessa seinään ja siihen tuli vuoto. Muuntajasta valui noin 30 litraa öljyä maahan.

Paikallinen - 3.12.2020, 10:05

Porin kaupungin itsenäisyyspäivän juhlatapahtuma Keski-Porissa on peruttu Lounais-Suomen aluehallintoviraston 2. joulukuuta julkistamien uusien koronarajoitusten johdosta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 2.12.2020, 20:57

Vierasjoukkue KooKoo kuritti Ässiä lukemin 1–6 jääkiekon SM-liigan viimeisessä pelissä ennen koronapandemian aiheuttamaa taukoa runkosarjaan.

Liigan tauko jatkuu 19.12. saakka.

Paikallinen - 2.12.2020, 16:20

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tänään keskiviikkona päättänyt uusista kokoontumisrajoituksista.

Tuoreen päätöksen mukaan Satakunnan alueen sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa kielletään kaikki yli 20 henkilön yleisötilaisuudet seuraavan kolmen viikon aikana.

Paikallinen - 2.12.2020, 15:45

Lounais-Suomen aluehallintovirasto (Avi) kiristää Satakunnan kokoontumisrajoituksia huomisesta alkaen. Satakunnassa kielletään kaikki yli 20 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa tai alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 2.12.2020, 15:39

Porissa Enäjärvellä Porarintiellä on tänään noin kello 12.00 aikaan kadonnut 78 -vuotias Matti Salonen. Salonen on muistisairas.

Paikallinen - 2.12.2020, 12:52

Porin kaupunki kertoi syyskuussa selvittävänsä Rautatienpuistokatu 5:n kiinteistön soveltuvuutta kaupungin ja valtion yhteiskäyttöisen virastotalon uutena sijaintipaikkana.

Paikallinen - 2.12.2020, 10:06

Porin kaupunki rajoittaa loppuvuodeksi tilojensa käyttöä huomisesta alkaen. Rajoitukset ovat voimassa vuoden loppuun 31.12.2020 saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaupungin museot ja nuorisotilat suljetaan. Kirjastot tarjoavat rajattua palvelua vain lainaustoimintaa varten.

Paikallinen - 2.12.2020, 9:02

Porin kaupunki järjestää tänään mediatilaisuuden liittyen koronatilanteeseen. Tiedotustilaisuus järjestetään klo 10 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan viimeisimmät tiedot kaupungin tämänhetkisestä koronatilanteesta sekä kerrotaan mahdollisista toimenpiteistä epidemian hillitsemiseksi.

Paikallinen - 2.12.2020, 6:51

Koko Suomen huonontuneen epidemiologisen tilanteen takia alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä täsmensi joitain alueelle annettuja suosituksia. Tämän hetkinen suositus on, että aikuisten harrastustoiminnasta tulisi pidättäytyä, erityisesti jos sitä tehdään sisätiloissa.

Paikallinen - 1.12.2020, 15:16

Nick Merkleyn sopimus on purettu, koska hyökkääjän NHL-seura New Jersey Devils on kutsunut pelaajan takaisin Pohjois-Amerikkaan. Merkley pelasi Ässissä 19 ottelua tehoin 4+9 =13.

Ässät kiittää Nick Merkleytä hänen panoksestaan ja toivottaa onnea tulevaan NHL-kauteen!

Paikallinen - 1.12.2020, 13:21

Sataedun Kankaanpään toimipaikan opiskelijalla on varmistunut koronatartunta eilen maanantaina. Altistumiset on onnistuttu selvittämään tarkkaan ja tilanne on hallinnassa. Neljä opiskelijaa ja kaksi opettajaa ovat karanteenissa.  

Paikallinen - 1.12.2020, 10:25

Poliisi valvoi liikennettä Lounais-Suomen alueella valtakunnallisen teeman mukaisesti marraskuun kahtena viimeisenä viikonloppuna.