Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Maanantai, 8.
maaliskuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

20.10.2020, 15:23 – päivitetty 21.10.2020, 7:18

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Media

Pesäkarhut julkaisi tänään kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus. Jatkosopimukset tekivät Henna Juka (1) ja Eveliina Tuominen (2), samalla kun uutena pelaajana Pesäkarhujen paidan veti päälleen Loimaan Palloilijoiden kasvatti Riina Korkiamäki 1+1 -mittaisella sopimuksella.

Ensimmäisen Superpesisottelunsa Vihdin Pallossa vuonna 2016 pelannut ja kaksi viimeisintä kautta Mynämäen Vesattarien naisten Superpesisjoukkuetta edustanut Korkiamäki on kerännyt pelikokemusta myös Ykköspesiksen puolelta Köyliöstä sekä B-tytöistä Pöytyältä. Nousujohteista uraa tekevälle Korkiamäelle Pesäkarhut on seuraava askel kohti huippua

- Koen Porissa olevan hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana hyvässä valmennuksessa ja tasokkaassa porukassa. Uskon, että Pesäkarhuissa minulla on tilaisuus ottaa harppaus urallani ja päästä pelaamaan kovempia pelejä, Korkiamäki avaa päätöstään lähteä tulevalle kaudelle Pesäkarhujen matkaan.

- Riina on pelannut isoissa rooleissa aiemmissa seuroissaan. Nyt hänen on aika pyrkiä ottamaan samainen rooli yhdessä naisten Superpesiksen kärkiseuroista. Riina on sisäpelissä monipuolinen vaihtaja, joka osaa myös edetä, ja ulkona hän pystyy pelaamaan linjassa useita paikkoja, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela kommentoi joukkueen tuoreinta vahvistusta.

Kaudelle 2021 jatkosopimuksen solminut Juka myöntää viime kauden olleen haastava ja kertoo, että kauden aikana päästiin kokemaan tunteita laidasta laitaan. Nyt, kun kauden päättymisestä on kulunut hetki, niin pronssia ja etenkin joukkueen monivuotista matkaa muistelee hyvillä mielin. Etenijänä ja kopparina pelaava Juka kertoo kuitenkin odottavansa tulevaa kautta jo innolla.

- Odotukset ensi kauteen ovat kovat. Viime kaudella otin isoja askelia eteenpäin sisäpelaamisessa ja ensi kaudella tavoitteena on olla kovempi, nopeampi ja parempi kuin koskaan, Juka sanoo, - Joukkueen suhteen on myös hyvät ja odottavat fiilikset. Muutokset pelinjohdossa ja pelaajissa tuovat varmasti raikkautta joukkueeseen. Uskon, että jokainen pelaaja taistelee tosissaan yhdeksikön paikoista, joten harjoituksissa mennään varmasti kovaa talvesta alkaen.

Pokelan mukaan Juka on kuulunut jo muutaman vuoden ajan sarjan parhaisiin kärkipelaajiin ja sitä häneltä odotetaan myös tulevalla kaudella.

- Henna on etenemispeliin isoin valttikortti ja kantaa siinä suurta vastuuta. Ulkopelissä hän on puolestaan vuosi vuodelta parantanut kopparipeliään ja alkaa olla myös siinä valtakunnan eliittiä, Pokela toteaa.

Niin ikään jatkosopimuksen tehneen ja viime kausien aikana vakiopaikan Pesäkarhujen kokoonpanosta ottaneen Tuomisen Pokela näkee ensi kaudella kehittyvän vielä aiempaa tärkeämpään, johtavaan rooliin joukkueessa. Myös Tuominen itse kertoo kauden 2021 tavoitteena olevan entistä suurempi rooli sekä kehittyminen pelaajana kaikilla osa-alueilla. Myös joukkueelta Tuominen odottaa paljon.

- Odotamme varmasti kaikki menestystä, mutta myös sitä, että jokainen on valmis tekemään päivittäin sen työn, jonka menestyminen vaatii, niin treeneissä kuin arjessa harjoitusten ulkopuolella, Tuominen kertoo.

 

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 6.3.2021, 19:26

Kamppailua riitti suunnasta sun toisesta, kuitenkaan tämä ei riittänyt ja ässien tappiollinen putki jatkuu. Kuuntele ottelun parhaat palat klikkaamalla harmaata nuolta!

Paikallinen - 6.3.2021, 11:58

Mieshenkilöä epäillään törkeästä ryöstöstä Huittisissa. Torstaina iltapäivällä noin klo 16.30 myyjä oli havainnut epäilyttävästi käyttäytyvän asiakkaan, jonka myyjä epäili olevan syyllistymässä näpistykseen.

Paikallinen - 6.3.2021, 11:25

Perjantaina pelattiin Bandyliigassa Porin Narukerän ja Lappeenrannan Veiterän neljäs välieräkamppailu.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 5.3.2021, 20:54

Ässät hävisi Kalpalle perjantai-illan ottelussa lukemin 2–1. Ratkaisua haettiin jälleen jatkoajalla. Tappio oli Ässille jo seitsemäs perättäinen.

Paikallinen - 5.3.2021, 12:42

Alaikäinen poika joutui Porissa pahoinpitelyrikoksen uhriksi viime maanantaina Sirkustorin lähistöllä. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa. Lehden tietojen mukaan poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Paikallinen - 5.3.2021, 12:25

Porin Tuorsniemen koulussa on tapahtunut altistuksia koronavirukselle 2. ja 4. luokilla viime maanantaina. Sairastuneet henkilöt ovat olleet koulussa tartuttavuusaikana ja tämän takia karanteeniin asetetaan yhteensä 44 oppilasta. Lisäksi on altistunut kaksi opettajaa.

Paikallinen - 5.3.2021, 10:46

Useita Yön kappaleita säveltänyt ja sanoittanut Jussi Hakulinen tekee syksyllä kolme suurta areenakonserttia. Jussi Hakulinen – Yön viimeinen varietee -kiertue on tässä mittakaavassa viimeinen, jonka Hakulinen tekee keskittyen säveltämiinsä ja sanoittamiinsa Yön kappaleisiin.

Paikallinen - 5.3.2021, 7:22

Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä toteaa Satakunnan koronavirustilanteen olevan edelleen vaikea ja alue on selkeästi leviämisvaiheessa.

Paikallinen - 4.3.2021, 16:53

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kiristänyt koronarajoituksia Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Taustalla on maakuntien nopeasti huonontunut koronatilanne. Avi määrää useita asiakastiloja suljettavaksi kahden viikon ajaksi.

Paikallinen - 4.3.2021, 14:40

Porissa sijaitsevassa Leo’s Leikkimaassa on tapahtunut mahdollisia altistumisia koronavirukselle viime viikon tiistaina 23.2. klo 15.45-18.45 välisenä aikana. Asiakas on ollut tiloissa tartuttavuusaikana ja sairastunut myöhemmin.

Paikallinen - 4.3.2021, 12:18

Porin Kyläsaaren koulussa on tapahtunut altistumisia koronavirukselle viime tiistaina. Altistuneita on 4A-luokalla noin 20 ja heidät asetetaan karanteeniin altistumisesta 14 vuorokauden ajaksi. Henkilökunta on käyttänyt maskeja suositusten mukaisesti.

Paikallinen - 4.3.2021, 10:24

Tekojäärataa ja Liisantorin tekojäätä ylläpidetään vielä 14. maaliskuuta asti, jonka jälkeen luistelukausi tulee tämän vuoden osalta päätökseen.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 4.3.2021, 8:10

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan ensi kesänä hybriditapahtumana. Käytännössä SuomiAreena-ohjelmaa tuotetaan muutamalta eri lavalta – Porista ja Helsingistä – ja fyysisesti tapahtumapaikoille Poriin ja Helsinkiin otetaan osallistujia vallitsevien koronaohjeistusten puitteissa.

Paikallinen - 4.3.2021, 7:04

Rauman telakan työntekijöistä tiistaina otetuissa testeissä on löytynyt 16 uutta koronatartuntaa.

Sisältää ääntä
Jääkiekko - 3.3.2021, 21:03

Ässät hävisi eilen kotonaan HPK:lle jatkoajalla lukemin 3-4. Ässät hallitsi ottelun alkpupuolta, ja pääsi kahden maalin etulyöntiasemaan heti ensimmäisen erän alkuminuuteilla. Lopulta HPK kuitenkin nousi tasoihin ja sai jatkoajalla varmistettua itselleen voiton Juuso Ikonen laukauksesta.

Paikallinen - 3.3.2021, 15:06

Komissaari Jutta Urpilainen tekee virtuaalisen vierailun Satakuntaan ensi maanantaina 8.3.2021. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 14:11

Satakunnan Kauppakamarin uudessa ohjelmasarjassa keskitytään tulevaisuuden työhön ja erityisesti siihen, miten parhaat tyypit rakentavat yrityksen menestyksen. Uusi henkilö yrityksessä on aina uusi mahdollisuus ja tämä kannattaa hyödyntää hyvin.

Paikallinen - 3.3.2021, 12:56

Ulvilan Friitalan koulussa on tapahtunut altistumisia covid-19-virukselle maanantaina 1. maaliskuuta. Altistuneita on 18 nelosluokkalaista sekä heidän kaksi opettajaansa.

Paikallinen - 3.3.2021, 10:39

Porin kaupunki etsi rakkauslähettiläiksi aitoja ja uniikkeja porilaisia kuuluttamaan kaupungin parhaat puolet koko maailmalle. Poria selvästi rakastetaan, sillä innokkaita hakijoita oli 87. Hakemuksissa nousi esille rakkaus kotikaupunkia kohtaan 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 10:39

Porissa toimiva Grazy Town on yritysyhteisö, jonka jäsenistö koostuu niin yksinyrittäjistä kuin liiketoiminnan asiantuntijoista. Grazy Town toimii Rautatienpuistokadulla ja joukosta löytyy jo kirjava joukko eri alojen asiantuntijoita, yhteensä noin kolmisenkymmentä yritystä.