Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Maanantai, 6.
joulukuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

19.11.2021, 12:10 – päivitetty 22.11.2021, 11:02

Porin Yrittäjien Vuoden yrittäjäperhe, nuori yrittäjä ja yksinyrittäjä on nyt valittu - tanssia, teollisuushuoltoa ja erikoiskuljetuksia

Media

Porin Yrittäjät ry. valitsee jäsenyritystensä keskuudesta vuosittain Porin vuoden nuoren yrittäjän, yksinyrittäjän sekä yrittäjäperheen. Valinta tapahtuu kaksivaiheisesti: ensin jäsenille lähetetään kysely, johon vastaamalla voi ehdottaa yrityksiä palkittaviksi. Toisessa vaiheessa yhdistyksen hallitus käy ehdotukset läpi, puntaroi vaihtoehtoja ja tekee valinnat.

Porin vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittiin Teollisuuskympin Jan Ahola. Teollisuuskymppi on teollisuuden kunnossapitoon sekä kiinteistöteknisiin palveluihin keskittyvä yritys. Teollisuuskympin toiminta jakautuu pääosin kolmeen osa-alueeseen: teollisuuden kunnossapitoon, kiinteistöteknisiin palveluihin ja laitetilahuoltoon. Kunnossapitoon kuuluvat mekaaniset asennustyöt, teollisuuden purku-, ylläpito- ja huoltotyöt sekä projektien suunnittelu- ja valvontatyöt. Kiinteistöteknisiin palveluihin puolestaan huolto-, suunnittelu- ja valvontatyöt sekä kiinteistötekniset ratkaisut ja palvelut. Laitehuoltoon taas laitetilarakentaminen, ylläpito- ja ennakkohuollot, energia- ja elinkarisuunnittelu, muut suunnittelu- ja valvontatyöt sekä tekninen siivous.

Teollisuuskymppi toimii Porista käsin koko maassa, päivittäin myös Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

- Tervettä kasvua on havaittavissa, kehitystyö pysyy vauhdissa mukana, Jan Ahola sanoo.

Porin vuoden yksinyrittäjäksi valittiin pitkän linjan tanssija ja Tanssikoulu Happy Dancen Kati Koivisto. 10 vuotta toiminut Happy Dance osoitti innovatiivisuutensa koronan aikana aloittamalla ensin sosiaalisessa mediassa livetanssitunnit ja sen jälkeen investoimalla kunnon laitteistoihin ja muutti siten koko toimintaansa. Nyt livelähetykset ovat pysyvä osa tanssikalenteria ja osallistujia on Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

- Itselleni tämä palkinto tuntuu todella hienolta. Massiivinen muutos ja siinä lopulta onnistuminen antaa valtavasti luottamusta yrittäjänä, Kati Koivisto pohtii.

Porin vuoden yrittäjäperheenä palkitaan tänä vuonna Vuorsola Oy:n Perhe Vuorsola. Nostoihin ja erikoiskuljetuksiin erikoistunut Vuorsola Oy on ollut pitkään palkittavien äänestyksessä mukana. Yritys palvelee pääosin teollisuutta niin sisä- kuin ulkotiloissa. Koska kyseessä on erikoisosaaminen, myös kalusto on talon sisällä suunniteltua. Yrityksen asennuskäyttöön suunnitellut erikoisnosturit sopivat esimerkiksi tiukkoihin paikkoihin erilaisissa kohteissa, kun taas mittaluokassa valtavat kuljetusyhdistelmät pystyvät kuljettamaan massiivisia kuormia. Näistä tuorein on Kemin sellutehtaiden päälaitteiden kuljetus. Vuorsola Oy:n projekteja tehdään paljon myös Ruotsissa.

Vuorsola on kasvattanut kuluvalla tilikaudella toimintaansa noin 20 prosenttia.

Porin Yrittäjät ry. ojentaa palkinnot omassa syyskokouksessaan keskiviikkona 24.11.2021 Mekanissa.

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 4.12.2021, 19:33

Hyvävireinen Ässät ei onnistunut viimeistelmään maalinpaikkoja, ja pisteet lauantai-illan ottelusta jäivät Ouluun. Kuuntele ottelun maalikooste nuotin kuvaa klikkaamalla. 

Sisältää kuvan
Paikallinen - 3.12.2021, 16:05

Porin kauppatorin toiminnallisuuden, viihtyisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi laaditaan parhaillaan yleissuunnitelmaa. Yleissuunnitelmatyötä tehdään laajassa yhteistyössä Porin kaupungin, Porin torikauppiasyhdistyksen, Porin kaupunkikeskusta ry:n ja alueen toimijoiden kanssa.

Jääkiekko - 3.12.2021, 15:37

Porin Ässät on kertonut talouslukuja tämän vuoden toukokuun ja lokakuun väliseltä ajalta.  Ässien liikevaihto oli touko-lokakuussa hieman vajaat 2,9 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten vastaavana ajankohtana liikevaihto oli noin 2,6 miljoonaa.

Paikallinen - 3.12.2021, 15:06

Marraskuun lopulla saapunut talvi on mahdollistanut kaupungin talviliikuntapaikkojen avaamisen nopealla aikataululla. Tekojäiden lisäksi myös Isomäen latu saatiin avattua jo marraskuun puolella.

Paikallinen - 3.12.2021, 13:29

Terrorismirikoksista epäillyt henkilöt ovat vuosina 1995-1998 syntyneitä miehiä, kertoo Satakunnan Kansa.

Paikallinen - 3.12.2021, 13:06

Porin Ässät ry on yksi kolmesta urheiluseurasta, jotka Olympiakomitean ja Suomen Urheilugaalan kokoama raati on asettanut ehdolle Vuoden urheiluseuraksi 2021. Urheilugaalan suuri raati valitsee voittajan, joka julkistetaan suorana televisioitavassa Urheilugaalassa tammikuun 13. päivänä.

Paikallinen - 3.12.2021, 12:48

Lounais-Suomen poliisi on tänään esittänyt vangittavaksi Satakunnan käräjäoikeudelle viittä henkilöä epäiltynä terrorismirikoksista. Epäillyt asuvat Kankaanpään seudulla. Poliisi epäilee henkilöiden suunnitelleen terroristista tekoa. Poliisin mukaan asiassa ei ole kuitenkaan akuuttia vaaraa.

Paikallinen - 3.12.2021, 10:17

Poriin on pystytetty yksi uusi kameratolppa Jokisatamantielle. Poliisi valvoo uusilla liikenneturvallisuuskameroilla ajonopeuksien lisäksi myös turvalaitteiden käyttöä sekä matkapuhelimen käyttöä ajon aikana. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.12.2021, 10:00

Viime viikon alkupuolella tuli tieto siitä, että Porin Ässien valmentaja vaihtuu.

Paikallinen - 2.12.2021, 13:03

Kesällä 2019 lanseerattu Rock In The City -festivaalikiertue on luvassa Porissa kesällä 2022. Kaksipäiväinen rock-festivaali on julkistanut tänään Porin tapahtuman lisäksi yksitoista muuta paikkakuntaa.

Paikallinen - 2.12.2021, 8:52

Poliisi pysäytti eilen iltayhdeksältä Kankaanpään Asemakadulla henkilöauton, jonka kuljettaja oli päihtynyt. Autoa kuljettanut paikkakuntalainen nainen puhalsi poliisin alkometriin noin 2 promillen lukemat. Naisella ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Paikallinen - 2.12.2021, 7:23

Remontissa olevan omakotitalon sisätiloista alkanut tulipalo levisi rakennuksen kattorakenteisiin Porissa. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle klo 19.14. Palopaikalle saapui kaikkiaan yhdeksän pelastuksen yksikköä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 1.12.2021, 21:15

Kuuntele ottelun parhaat palat.

Paikallinen - 1.12.2021, 15:05

Koronatodistusten tilaamiseen puhelimitse on avattu tänään keskiviikkona oma puhelinnumero. Jos sähköisten palvelujen käyttö koronatodistuksen saamiseksi ei ole mahdollista, ole yhteydessä koronatodistusten puhelinnumeroon: 044 701 2765 arkisin klo 8-14.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.12.2021, 14:12

Joulukaupasta odotetaan vilkasta tänäkin vuonna, kertoo K-Citymarket Mikkolan kauppias Kalle Wahlroos. Perinteinen joulupöytä on muuttunut siinä määrin, että tarjolle halutaan enemmän myös uusia vaihtoehtoja, kuten vaikkapa kasvisruokaa.

Paikallinen - 1.12.2021, 12:34

Pori Offshore Constructions Oy:n koko osakekannan 4.10. ostanut Enersense yhdenmukaistaa osana integraatiota ja brändiuudistusta omistamiensa yhtiöiden juridiset nimet 1.12. alkaen Suomessa.

Muutoksessa Pori Offshore Constructions Oy:n nimi muuttuu Enersense Offshore Oy:ksi.

Paikallinen - 1.12.2021, 9:22

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan haku on taas auki. Jaossa on 80 000 euroa. Tulevaa vuotta lähestytään hieman erilaisella teemalla, sillä nyt rakennetaan siltoja porilaisten välille. Haussa on rajojen rikkomista ja erilaista ajattelutapaa. 

Paikallinen - 1.12.2021, 8:53

Porin kaupunki järjestää maanantaina 6. joulukuuta kello 11 perinteisen itsenäisyyspäivän muistojuhlan Keski-Porin kirkon sankariristillä. Itsenäisyyspäivänä lasketaan myös kaupungin seppeleet kaikilla Porin seitsemällä sankarihautausmaalla.

Paikallinen - 1.12.2021, 6:42

Lounais-Suomen poliisi valvoi tehostetusti pikkujoululiikennettä ja erityisesti rattijuopumuksia marraskuun kahtena viimeisenä viikonloppuna. Tehovalvonnassa jäi kahtena viikonloppuna kiinni yhteensä 23 rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa.

Paikallinen - 30.11.2021, 15:15

Fennia on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen. Yhtiö organisoi ja tehostaa toimintaansa asiakaskokemuksen ja kannattavuuden parantamiseksi. Keskeisin toteutettava muutos on yhtiön asiakaspalvelun uudelleen järjestäytyminen.