Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Lauantai, 21.
toukokuuta
2022.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

19.11.2021, 12:10 – päivitetty 22.11.2021, 11:02

Porin Yrittäjien Vuoden yrittäjäperhe, nuori yrittäjä ja yksinyrittäjä on nyt valittu - tanssia, teollisuushuoltoa ja erikoiskuljetuksia

Media

Porin Yrittäjät ry. valitsee jäsenyritystensä keskuudesta vuosittain Porin vuoden nuoren yrittäjän, yksinyrittäjän sekä yrittäjäperheen. Valinta tapahtuu kaksivaiheisesti: ensin jäsenille lähetetään kysely, johon vastaamalla voi ehdottaa yrityksiä palkittaviksi. Toisessa vaiheessa yhdistyksen hallitus käy ehdotukset läpi, puntaroi vaihtoehtoja ja tekee valinnat.

Porin vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittiin Teollisuuskympin Jan Ahola. Teollisuuskymppi on teollisuuden kunnossapitoon sekä kiinteistöteknisiin palveluihin keskittyvä yritys. Teollisuuskympin toiminta jakautuu pääosin kolmeen osa-alueeseen: teollisuuden kunnossapitoon, kiinteistöteknisiin palveluihin ja laitetilahuoltoon. Kunnossapitoon kuuluvat mekaaniset asennustyöt, teollisuuden purku-, ylläpito- ja huoltotyöt sekä projektien suunnittelu- ja valvontatyöt. Kiinteistöteknisiin palveluihin puolestaan huolto-, suunnittelu- ja valvontatyöt sekä kiinteistötekniset ratkaisut ja palvelut. Laitehuoltoon taas laitetilarakentaminen, ylläpito- ja ennakkohuollot, energia- ja elinkarisuunnittelu, muut suunnittelu- ja valvontatyöt sekä tekninen siivous.

Teollisuuskymppi toimii Porista käsin koko maassa, päivittäin myös Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

- Tervettä kasvua on havaittavissa, kehitystyö pysyy vauhdissa mukana, Jan Ahola sanoo.

Porin vuoden yksinyrittäjäksi valittiin pitkän linjan tanssija ja Tanssikoulu Happy Dancen Kati Koivisto. 10 vuotta toiminut Happy Dance osoitti innovatiivisuutensa koronan aikana aloittamalla ensin sosiaalisessa mediassa livetanssitunnit ja sen jälkeen investoimalla kunnon laitteistoihin ja muutti siten koko toimintaansa. Nyt livelähetykset ovat pysyvä osa tanssikalenteria ja osallistujia on Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

- Itselleni tämä palkinto tuntuu todella hienolta. Massiivinen muutos ja siinä lopulta onnistuminen antaa valtavasti luottamusta yrittäjänä, Kati Koivisto pohtii.

Porin vuoden yrittäjäperheenä palkitaan tänä vuonna Vuorsola Oy:n Perhe Vuorsola. Nostoihin ja erikoiskuljetuksiin erikoistunut Vuorsola Oy on ollut pitkään palkittavien äänestyksessä mukana. Yritys palvelee pääosin teollisuutta niin sisä- kuin ulkotiloissa. Koska kyseessä on erikoisosaaminen, myös kalusto on talon sisällä suunniteltua. Yrityksen asennuskäyttöön suunnitellut erikoisnosturit sopivat esimerkiksi tiukkoihin paikkoihin erilaisissa kohteissa, kun taas mittaluokassa valtavat kuljetusyhdistelmät pystyvät kuljettamaan massiivisia kuormia. Näistä tuorein on Kemin sellutehtaiden päälaitteiden kuljetus. Vuorsola Oy:n projekteja tehdään paljon myös Ruotsissa.

Vuorsola on kasvattanut kuluvalla tilikaudella toimintaansa noin 20 prosenttia.

Porin Yrittäjät ry. ojentaa palkinnot omassa syyskokouksessaan keskiviikkona 24.11.2021 Mekanissa.

Uusimmat uutiset

Sisältää ääntä
Paikallinen - 20.5.2022, 14:26

Poriin saapuu tulevana viikonloppuna 850 Round Table veljeä ja ja Ladies Circle siskoa. Pori isännöi ja emännöi mainittujen yhdistysten koko Suomen laajuista vuosikokousta ja Poriin on saapumassa ennätysmäärä veljiä ja siskoja mainituista yhdistyksistä.

Paikallinen - 20.5.2022, 14:25

Lounais-Suomen poliisi on tutkinut Porin kaupungin hankintamenettelyä, joka koskee lentoliikenteen konsulttipalveluja. Esitutkinnassa tehtyjen selvitysten myötä poliisi esittää syyttäjälle asian rajoittamista.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.5.2022, 12:45

Porilaine bändi-kisan voittaja Maria Makaaberi nähdään kesällä Porispere-festivaaleilla. Maria Makaaberin laulaja/kitaristi Una Harnett antoi Radio Porin harjoittelija Joona Könöselle puhelinhaastattelun kisan voitosta.

Paikallinen - 20.5.2022, 10:05

Poliisin näyttävä kiinniotto-operaatio Porin kuudennessa kaupunginosassa viime sunnuntaina liittyi vakavaan väkivallantekoon. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.5.2022, 9:50

Torstain Kahvivieraana oli tällä kertaa kautta aikain ensimmäisiin Matti Mattsson -uinteihin valmistautuva Porin Uimaseuran puheenjohtaja Matti Luhtanen. Luhtanen toimii myös Porin seuraparlamentin puheenjohtajana.

Paikallinen - 20.5.2022, 7:29

Pomarkun kunnanvaltuusto valitsi kauppatieteiden maisteri Mikko Airaksisen Pomarkun uudeksi kunnanjohtajaksi. Airaksisella on pitkä kokemus kuntajohtamisen eri tehtävistä. Hänellä on myös kokemusta elinkeinoelämän asiantuntijatehtävistä.

Paikallinen - 19.5.2022, 13:42

Taitaja 2022 -tapahtuma Porissa päättyy tänään. 

Paikallinen - 19.5.2022, 10:28

Porissa jäi kiinni päihtyneitä henkilöauton kuljettajia maanantaina, tiistaina ja torstaina.

Paikallinen - 19.5.2022, 6:56

Koronaepidemia ei edelleenkään ole ohi, mutta varmistettujen koronatapausten ilmaantuvuus jatkaa Satakunnassa laskuaan. Tartuntatautirekisterin perusteella viimeisen kahden viikon ilmaantuvuusluku on 461

Sisältää kuvan
Paikallinen - 18.5.2022, 15:00

Rauma Marine Constructions kertoo valinneensa uudeksi toimitusjohtajakseen diplomi-insinööri Mika Heiskasen. Heiskanen aloittaa tehtävässään kesän jälkeen.

Mika Heiskanen on työskennellyt aiemmin mm. Meyer Turku Oy:ssä sekä Royal Caribbean Cruises Ltd -varustamossa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 18.5.2022, 13:09

Tapahtuma- ja äänialan yhtiö Äänirasian toinen perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Nordling on kuollut. Yrityksen sosiaalisen median tileillä kerrotaan Nordlingin menehtyneen eilen tiistaina aiemmin tapahtuneen sukellusonnettomuuden seurauksena.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.5.2022, 10:48

Tulevana lauantaina on luvassa pyöräretki neljälle Porin lintutornille, joissa jokaisessa Porin lintutieteellisen yhdistyksen opas. Rakkaudella porilaisille -tapahtuman järjestää Porin lintutieteellinen yhdistys ja se soveltuu koko perheelle.

Paikallinen - 18.5.2022, 9:18

Kauppakeskus IsoKarhun tarjontaa kasvaa syksyllä Espresso Housella. IsoKarhun ravintolatarjontaa täydentävä yli 200 neliön kahvila avataan kauppakeskuksen katutasossa loka-marraskuussa.

Paikallinen - 18.5.2022, 8:40

Diakonia-ammattikorkeakoulu aloittaa terveydenhoitajien kouluttamisen Satakunnan tarpeisiin. Ensimmäiset terveydenhoitajaopiskelijat aloittavat Porin-kampuksella elokuussa 2023.

Paikallinen - 18.5.2022, 6:57

Sateenkaarimessujen järjestäminen Keski-Porin kirkossa on nyt mahdollista.

Paikallinen - 17.5.2022, 20:00

Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahasto jakoi apurahoja tänään kaikkiaan 53:lle hakijalle yhteensä 730 000 euroa. Rahaston vuosijuhlaa vietettiin Rakastajat-teatterin Kehräämöllä.

Paikallinen - 17.5.2022, 14:20

Arviolta noin 60-vuotias mies menehtyi pyöräilyonnettomuudessa Kankaanpäässä viime yönä, kertoo Satakunnan Kansa. Mies oli pyöräillyt kevyenliikenteenväylää pitkin kantatie 44:n alittavaan tunneliin, missä mies oli törmännyt tunnelin keskelle sijoitettuun betoniporsaaseen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 17.5.2022, 14:18

Porilainen vuonna 2019 aloittanut Spear Innovations Oy Ltd on vahvan tunnistuksen ja kulunhallinnan pitkän linjan osaajista koostuva yhtiö. Yksi perustajista on porilainen Antti-Ville Nauha. Kansainvälisen uran Venatorilla tehnyt Nauha sai väylän yrittäjyyteen tehtaan alasajon myötä.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 17.5.2022, 12:46

Hallituskatu välillä Selim Palmgreninkatu-Antinkatu suljetaan keskiviikkona 18. toukokuuta autoliikenteeltä noin kello 7–15 väliseksi ajaksi.

Autoliikenne on poikki osoitteessa Hallituskatu 7 sijaitsevan saneeraustyömaan suojakatoksen purkutöiden vuoksi.

Paikallinen - 17.5.2022, 9:38

Vuoden 2021 Harrastamisen Suomen malli -palkinnon saanut Harrastamisen Porin malli eli Harrastushybridi jatkuu Porin alueen kouluissa myös ensi lukuvuonna. Ryhmät alkavat taas syyskuussa ja jatkuvat koko lukuvuoden 2022–2023 ajan.