Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Tiistai, 7.
heinäkuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

10.10.2019, 12:30 – päivitetty 11.10.2019, 9:51

Narukerä on valmis alkavaan kauteen

Narukerän joukkue kauteen 2019-2020 viimeisteltiin nuorilla lupauksilla. Narukerä lähtee kauteen kolmen maalivahdin voimin.

Narukerän maalivahtiosasto tulevalle Bandyliiga-kaudelle on varmistunut. Santeri Rantanen, Esko Kuusamo ja Joni Rintala pitävät tulevalla kaudella huolen siitä, että joukkueen veräjän suulla on kilpailua. 

Maalivahtikolmikosta nuorin, A-juniori-ikäinen 19-vuotias Santeri Rantanen, on esittänyt harjoituskaudella hyviä otteita. 

- On ollut hienoa saada harjoitella nyt hyvin. Meillä on mukava kilpailutilanne muiden maalivahtien kanssa peliajasta ja omalta osaltani teen parhaani sen eteen, että saisin pelata myös Bandyliigassa paljon otteluita.

-Maalivahtien osalta on siinä mielessä hyvä tilanne, että kaikki kolme maalivahtia voidaan heittää kentälle omin vahvuuksin. Muutoinkin seuralla on maalivahdeissa hyvä tilanne nuorten noustessa haastamaan kokeneita pelaajia, kertoo päävalmentaja Jani Raukko

Seura on tehnyt pelaajasopimukset nuorten maajoukkuerinkiin kuuluvien Heikki Koiviston, Atte Perkauksen, Ville Raukon, Lauri Sirénin, Juho Sirénin ja Leevi Vihtalahden kanssa. Joukkueen valmennustiimiin kuuluva Tuomas Erkkilä kertoo nuorten esiintyneen hyvin harjoituskaudella.

- Nuoret pelaajat ovat nyt vuoden vanhempia ja tulevat tosissaan tänä vuonna kilpailemaan pelipaikoista miesten joukkueessa. Lisäksi meillä on myös A-junioreissa erinomainen joukkue kasassa, summaa Erkkilä

17-vuotias Lauri Sirén on yksi nuorista sopimuksen kirjoittaneista pelaajista.

- Hienoa saada ensimmäinen sopimus miesten joukkueeseen. Olemme harjoitelleet tosi hyvin ja tavoitteenani on kasvattaa edelleen omaa peliaikaa edustusjoukkueessa, mutta samaan aikaan tiedostan, että A-junioreissa meillä on hieno mahdollisuus menestykseen, kommentoi Narukerän nuori lupaus

Narukerän joukkue on valmis. Joukkue lähtee viikon kuluttua Ruotsin Ljusdalissa pelattavaan Exte Cupiin, jonka jälkeen on vuorossa Varkaudessa pelattava Suomen Cup 9.-10.11. Kausi alkaa vierasottelulla niin ikään Varkaudessa pe 22.11. Päävalmentaja Jani Raukko poikkeaa tällä hetkellä isosta massasta, joka toivoo lämmintä syksyä.

- Odotamme nyt kovasti kylmiä ilmoja, jotta saisimme mahdollisimman pian tekojääradalle jään. Se edesauttaa meidän valmistautumistamme Bandyliigaan, päättää Raukko.

Narukerän joukkue Bandyliigakaudelle 2019-2020

Santeri Rantanen, Joni Rintala, Esko Kuusamo, Jere Koivula, Timo Niemi, Kasper Perdén, Rinat Shamsutov, Aleksei Gorokhov, Esa Oksanen, Eero Paavola, Niko-Valtteri Koivula, Joona Rajala, Jaakko Hyvönen, Tomi Mustonen, Ville Raukko, Leevi Vihtalahti, Lauri Sirén, Heikki Koivisto, Juho Sirén, Atte Perkaus

Päävalmentaja Jani Raukko, Valmentaja Tuomas Erkkilä, Fysiikkavalmentajat Juha-Matti Aaltola ja Olli Ruotsalainen, Joukkueenjohtaja Markku Arola, Huoltajat Ari Dahlberg ja Mikko Sjöholm, Hieroja Aaro Honkanen

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 6.7.2020, 14:36

Satakunnan Osuuskauppa avaa tämän viikon perjantaina uuden Sale-myymälän Porin keskustaan, entiseen pääpostin tilaan osoitteeseen Yrjönkatu 6.

Paikallinen - 6.7.2020, 14:34

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut tänään satakuntalaisen leipomoyrityksen toimitusjohtajan ja leipomon esimiehen kummankin työturvallisuusrikoksista 30 päiväsakon sakkorangaistuksiin.

Paikallinen - 6.7.2020, 6:58

Rock in the City -festivaali järjestetään Porin Kirjurinluodossa 21.-22.elokuuta. Koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi valtaosa kesän festivaaleista on peruutettu. Yleisötapahtumien rajoituksia lievennetään elokuuss.

Urheilu - 6.7.2020, 6:48

Naisten Superpesiksen huippuottelussa saatiin jännitystä koko rahan edestä, kun Porin Pesäkarhut otti voiton Lapuan Virkiästä kotiutusjuoksukilpailun jälkeen sunnuntaina Lapualla.

Jääkiekko - 3.7.2020, 15:31

Ässien osalta tuleva kausi käynnistyy harjoitusottelulla Isomäki Areenassa keskiviikkona 5. elokuuta Kasitien derbyllä Ässät - Vaasan Sport. Samalla viikolla Ässien ottelut jatkuvat perinteisen Pitsiturnauksen merkeissä. Turnaus järjestetään tänä vuonna erityisjärjestelyin.

Paikallinen - 3.7.2020, 15:30

Kaksi miestä tuomittiin neljän ja neljän ja puolen vuoden vankeuteen Tampereen panttivankitapauksessa. Lisäksi heidät tuomittiin maksamaan uhrille erilaisia korvauksia yli 25 000 euroa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.7.2020, 11:16

Porissa morsius- ja juhlapukuja myyvä ja vuokraava Porin Juhlava on monelle juhlia järjestäneelle tuttu paikka. Noin 20 vuotta Valtakadulla palvelleen yrityksen taustalla ovat siskokset Elina Haanpää sekä Sanna Hekkala, joka vieraili tällä viikolla Radio Porin Torstain kahvivieraana.

Paikallinen - 3.7.2020, 10:18

Ulvilassa Helsingintien varrella olevalla peltoliittymällä tapahtui tänään aamulla noin 08.30 aikaan yksittäisen veturin ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus. Veturi ja kuorma-auto olivat molemmat kulkeneet Helsingin suuntaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 3.7.2020, 10:01

Pori Jazz on julkaissut 18 ensimmäistä ensi vuoden esiintyjäänsä, joiden joukosta löytyvät muun muassa yhdysvaltalainen megatähti John Legend, brittiartisti Emeli Sandé sekä jazzlegenda Chick Corea.

Pesäpallo - 3.7.2020, 8:44

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset kotiottelussa KeKi on alkukautensa aikana pelannut otteluita omia lohkotovereitaan Lapuan Virkiää ja Seinäjoen Maila-J

Paikallinen - 2.7.2020, 15:25

Suomen riistakeskuksen Satakunnan toimialueelle on myönnetty tulevalle metsästyskaudelle pyyntilupia 2642 kpl hirvelle, 11834 kpl valkohäntäpeuralle ja 49 kpl kuusipeuralle. Yhdellä pyyntiluvalla voidaan kaataa yksi aikuinen hirvieläin tai kaksi vasaa.

Paikallinen - 2.7.2020, 14:20

Koronakevään jälkeen kotimaan matkailu on startannut ja lämmin kesäkuu toi kuukauden aikana Yyteriin yli 90 000 kävijää. 

Paikallinen - 2.7.2020, 12:43

ABC-kylmäaseman rakentaminen Noormarkkuun on saatu valmiiksi. Polttonestejakelimo sijaitsee Finpyyntiellä S-market Noormarkun lähellä - tien toisella puolella.  Asemalla on myynnissä viisi polttonestelaatua: 95E10, 98E10, SmartDiesel, E85 ja MPÖ.

Paikallinen - 2.7.2020, 10:53

Satakunnan ja Pohjanmaan maakuntien MTK-tuottajaliitot järjestävät lauantaina 1.8.2020 naakkojen sekä muiden haittalintujen jahtipäivän. Käytännön jahdit järjestetään yhteistyössä viljelijöiden ja paikallisten metsästäjien ja metsästysseurojen kanssa eri puolilla maakuntia.

Paikallinen - 2.7.2020, 10:37

Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelutarkastajat ovat tehneet keväällä ja alkukesällä 2020 koronavirukseen liittyvää valvontaa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Valvonnan kohteena ovat olleet kaupan, ravintola-alan sekä kiinteistö- ja siivousalan työpaikat.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 2.7.2020, 9:14

Porispere-festivaalin piti viettää elokuussa 10-vuotisjuhlaansa, mutta koronaepidemia laittoi festarikesän jäihin. Nyt kuitenkin konsertoidaan ulkoilmassa pienimuotoisemmin: Porispere-organisaatio järjestää kolme hyvän mielen Minispere-konserttia elokuun alussa.

Paikallinen - 2.7.2020, 7:04

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona vuonna 88 syntyneen miehen todennäköisin syin kahdesta tapon yrityksestä epäiltynä. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Paikallinen - 1.7.2020, 14:25

Porin kaupunkikeskusta ry eli Porikorttelit ja Elävät Kaupunkikeskustat ry ovat julistaneet kilpailun, jolla haetaan uusia, innovatiivisia tai älykkäitä keskustatekoja sekä Porin kaupunkikeskustaan positiivisesti vaikuttavia asioita.

Paikallinen - 1.7.2020, 10:19

Lennot Porin ja Helsingin välillä alkavat uudestaan koronatauon jälkeen maanantaina 6. heinäkuuta. Heinäkuussa lentoja on päivittäin kaksi molempiin suuntiin. Pori–Helsinki-väliä liikennöivä Budapest Aircraft Service lentää toistaiseksi kahdesti päivässä.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.7.2020, 7:57

Tuoreen 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan teettämän kyselytutkimuksen mukaan kotimaanmatkailulle on juuri nyt kysyntää. 67 prosenttia vastaajista kertoo matkustavansa tänä kesänä Suomessa, kun vielä tämän vuoden maaliskuussa vastaava luku oli kymmenen prosenttiyksikköä vähemmän.