Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Perjantai, 5.
maaliskuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

2.10.2020, 10:41 – päivitetty 2.10.2020, 10:42

Kuuntele haastattelu: "Oma päivä meni koko elämäni päivistä top kymppiin" - Herra Ylppö pyörsi mielipiteensä Vain Elämää -ohjelmasta ja lähti mukaan

Media

Suositusta Vain Elämää -ohjelmasta alkaa tänään perjantaina jo 11. tuotantokausi. Jos voi sanoa, niin tällä kertaa mukana on hyvinkin värikäs porukka, sillä Satulinnaan ovat lähteneet Klamydian Vesku Jokinen, Stig, Arja Koriseva, Ressu Redford, Reino Nordin, Mariska, Jannika B sekä satakuntalaisväriä edustava, Harjavallasta kotoisin oleva Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki. Herra Ylppö on tunnettu Maj Karma yhtyeen lisäksi Herrä Ylppö & Ihmiset- sekä Herra Ylppö & EX -kokoonpanoista.

- Se oli itse asiassa yksi syy miksi lähdin mukaan, kun kuulin ketä siellä on, kertoo Herra Ylppö

- Jos täällä on Arja Koriseva ja Klamydian Vesku, niin nyt on sellainen seurakunta, että on pakko lähteä messiin, Maj Karmastakin tunnettu artisti jatkaa.

Herra Ylpölle astuminen Vain Elämää -ohjelmaan ei ollut helppo, sillä matalalla äänellä varustettu laulaja oli muutama vuosi sitten miettinyt, että tämä ei sovi hänelle. Asiaa pohdittuaan mies tuli kuitenkin toisiin aatoksiin.

- Olen ylpeä siitä, että olen usein elämäni aikana tarkistanut omia mielipiteitäni ja pyrkinyt muuttamaan niitä. Mietin myös sitä, että ei tällainen tilanne toistu.

Herra Ylppö oli kuullut myös kollegoilta, jotka olivat mukana ohjelmassa olleet paljon positiivista palautetta ja päätti lähteä mukaan.

- Tosi haastavaa ohjelman teko on ollut kaikin puolin, mutta erittäin hauska kokemus.

Vain Elämää -ohjelman yksi tunnistettavimmista piirteistä on se, että taiteilijat herkistyvät ja jopa itkevät, kun kuulevat omia kappaleitaan esitettävän livenä Satulinnan ruokapöydän päähän rakennetulla lavalla. Herra Ylppö myöntää herkistyneensä itsekin.

- On se vahva tunne ja merkittävä hetki, kun on se oma päivä ja istut siellä pöydän päässä ja kuuntelet, kun Arja Koriseva painaa sun omaa matskua tai Jannika B, joka on ihan eri maailmasta. Kokemus meni oman elämän top kymppiin kaikista päivistä, kertoo herra Ylppö.

Tuliko kyynel?

- Sitähän olisi psykopaatti, jos ei siinä välillä tulisi tippa linssiin, avaa Herra Ylppö

Herra Ylppö kertoo kuinka vastaavasti toisten artistien kappaleiden esittäminen avasi hänen maailmaansa.

- Ai luoja, se avasi portteja, kun menit sellaiselle alueelle mikä ei ole ominta. Luulen, että tämä vaikuttaa myös mun tulevaan soololevyyn ja monipuolistaa omaa artistikuvaa.

Kuuntele koko Herra Ylpön haastattelu nuottilinkkiä kuvan yläreunasta klikkaamalla.

 

 

 

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 5.3.2021, 20:54

Kuuntele ottelun highlightsit klikkaamalla harmaata nuolta!

Paikallinen - 5.3.2021, 12:42

Alaikäinen poika joutui Porissa pahoinpitelyrikoksen uhriksi viime maanantaina Sirkustorin lähistöllä. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa. Lehden tietojen mukaan poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Paikallinen - 5.3.2021, 12:25

Porin Tuorsniemen koulussa on tapahtunut altistuksia koronavirukselle 2. ja 4. luokilla viime maanantaina. Sairastuneet henkilöt ovat olleet koulussa tartuttavuusaikana ja tämän takia karanteeniin asetetaan yhteensä 44 oppilasta. Lisäksi on altistunut kaksi opettajaa.

Paikallinen - 5.3.2021, 10:46

Useita Yön kappaleita säveltänyt ja sanoittanut Jussi Hakulinen tekee syksyllä kolme suurta areenakonserttia. Jussi Hakulinen – Yön viimeinen varietee -kiertue on tässä mittakaavassa viimeinen, jonka Hakulinen tekee keskittyen säveltämiinsä ja sanoittamiinsa Yön kappaleisiin.

Paikallinen - 5.3.2021, 7:22

Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä toteaa Satakunnan koronavirustilanteen olevan edelleen vaikea ja alue on selkeästi leviämisvaiheessa.

Paikallinen - 4.3.2021, 16:53

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kiristänyt koronarajoituksia Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Taustalla on maakuntien nopeasti huonontunut koronatilanne. Avi määrää useita asiakastiloja suljettavaksi kahden viikon ajaksi.

Paikallinen - 4.3.2021, 14:40

Porissa sijaitsevassa Leo’s Leikkimaassa on tapahtunut mahdollisia altistumisia koronavirukselle viime viikon tiistaina 23.2. klo 15.45-18.45 välisenä aikana. Asiakas on ollut tiloissa tartuttavuusaikana ja sairastunut myöhemmin.

Paikallinen - 4.3.2021, 12:18

Porin Kyläsaaren koulussa on tapahtunut altistumisia koronavirukselle viime tiistaina. Altistuneita on 4A-luokalla noin 20 ja heidät asetetaan karanteeniin altistumisesta 14 vuorokauden ajaksi. Henkilökunta on käyttänyt maskeja suositusten mukaisesti.

Paikallinen - 4.3.2021, 10:24

Tekojäärataa ja Liisantorin tekojäätä ylläpidetään vielä 14. maaliskuuta asti, jonka jälkeen luistelukausi tulee tämän vuoden osalta päätökseen.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 4.3.2021, 8:10

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan ensi kesänä hybriditapahtumana. Käytännössä SuomiAreena-ohjelmaa tuotetaan muutamalta eri lavalta – Porista ja Helsingistä – ja fyysisesti tapahtumapaikoille Poriin ja Helsinkiin otetaan osallistujia vallitsevien koronaohjeistusten puitteissa.

Paikallinen - 4.3.2021, 7:04

Rauman telakan työntekijöistä tiistaina otetuissa testeissä on löytynyt 16 uutta koronatartuntaa.

Sisältää ääntä
Jääkiekko - 3.3.2021, 21:03

Ässät hävisi eilen kotonaan HPK:lle jatkoajalla lukemin 3-4. Ässät hallitsi ottelun alkpupuolta, ja pääsi kahden maalin etulyöntiasemaan heti ensimmäisen erän alkuminuuteilla. Lopulta HPK kuitenkin nousi tasoihin ja sai jatkoajalla varmistettua itselleen voiton Juuso Ikonen laukauksesta.

Paikallinen - 3.3.2021, 15:06

Komissaari Jutta Urpilainen tekee virtuaalisen vierailun Satakuntaan ensi maanantaina 8.3.2021. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 14:11

Satakunnan Kauppakamarin uudessa ohjelmasarjassa keskitytään tulevaisuuden työhön ja erityisesti siihen, miten parhaat tyypit rakentavat yrityksen menestyksen. Uusi henkilö yrityksessä on aina uusi mahdollisuus ja tämä kannattaa hyödyntää hyvin.

Paikallinen - 3.3.2021, 12:56

Ulvilan Friitalan koulussa on tapahtunut altistumisia covid-19-virukselle maanantaina 1. maaliskuuta. Altistuneita on 18 nelosluokkalaista sekä heidän kaksi opettajaansa.

Paikallinen - 3.3.2021, 10:39

Porin kaupunki etsi rakkauslähettiläiksi aitoja ja uniikkeja porilaisia kuuluttamaan kaupungin parhaat puolet koko maailmalle. Poria selvästi rakastetaan, sillä innokkaita hakijoita oli 87. Hakemuksissa nousi esille rakkaus kotikaupunkia kohtaan 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 10:39

Porissa toimiva Grazy Town on yritysyhteisö, jonka jäsenistö koostuu niin yksinyrittäjistä kuin liiketoiminnan asiantuntijoista. Grazy Town toimii Rautatienpuistokadulla ja joukosta löytyy jo kirjava joukko eri alojen asiantuntijoita, yhteensä noin kolmisenkymmentä yritystä.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 10:33

Sakari Salmisen paluusta Ässiin uutisoitiin reilu viikko sitten. Viime kesänä ruotsalainen Örebro ilmoitti Salmiselle sopimuksen purusta, jonka jälkeen mies on ollut vailla seuraa. Tuore pesti Porissa ulottuu kevääseen 2022. Salminen vieraili maanantaina Radio Porin kiekkomakasiinissa.

Paikallinen - 3.3.2021, 10:21

Länsi-Porin koulussa on maanantaina 1.3. tapahtunut altistumisia Covid-19-taudille 8G-luokalla ja kahdeksansien luokkien kotitaloustunnilla. Oppitunneilla on pidetty maskia pois lukien kotitaloustunnin ruokailu. Altistuneita on yhteensä 32 oppilasta.

Muut - 3.3.2021, 8:06

Divarin runkosarja on saatu pakettiin ja playoffit alkavat tulevana viikonloppuna. Karhujen sijoitus runkosarjassa oli toinen. Sarjapisteitä kertyi 63, yksi piste runkosarjan voittaja FBC Turkua vähemmän.