Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Torstai, 29.
lokakuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

2.10.2020, 10:41 – päivitetty 2.10.2020, 10:42

Kuuntele haastattelu: "Oma päivä meni koko elämäni päivistä top kymppiin" - Herra Ylppö pyörsi mielipiteensä Vain Elämää -ohjelmasta ja lähti mukaan

Media

Suositusta Vain Elämää -ohjelmasta alkaa tänään perjantaina jo 11. tuotantokausi. Jos voi sanoa, niin tällä kertaa mukana on hyvinkin värikäs porukka, sillä Satulinnaan ovat lähteneet Klamydian Vesku Jokinen, Stig, Arja Koriseva, Ressu Redford, Reino Nordin, Mariska, Jannika B sekä satakuntalaisväriä edustava, Harjavallasta kotoisin oleva Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki. Herra Ylppö on tunnettu Maj Karma yhtyeen lisäksi Herrä Ylppö & Ihmiset- sekä Herra Ylppö & EX -kokoonpanoista.

- Se oli itse asiassa yksi syy miksi lähdin mukaan, kun kuulin ketä siellä on, kertoo Herra Ylppö

- Jos täällä on Arja Koriseva ja Klamydian Vesku, niin nyt on sellainen seurakunta, että on pakko lähteä messiin, Maj Karmastakin tunnettu artisti jatkaa.

Herra Ylpölle astuminen Vain Elämää -ohjelmaan ei ollut helppo, sillä matalalla äänellä varustettu laulaja oli muutama vuosi sitten miettinyt, että tämä ei sovi hänelle. Asiaa pohdittuaan mies tuli kuitenkin toisiin aatoksiin.

- Olen ylpeä siitä, että olen usein elämäni aikana tarkistanut omia mielipiteitäni ja pyrkinyt muuttamaan niitä. Mietin myös sitä, että ei tällainen tilanne toistu.

Herra Ylppö oli kuullut myös kollegoilta, jotka olivat mukana ohjelmassa olleet paljon positiivista palautetta ja päätti lähteä mukaan.

- Tosi haastavaa ohjelman teko on ollut kaikin puolin, mutta erittäin hauska kokemus.

Vain Elämää -ohjelman yksi tunnistettavimmista piirteistä on se, että taiteilijat herkistyvät ja jopa itkevät, kun kuulevat omia kappaleitaan esitettävän livenä Satulinnan ruokapöydän päähän rakennetulla lavalla. Herra Ylppö myöntää herkistyneensä itsekin.

- On se vahva tunne ja merkittävä hetki, kun on se oma päivä ja istut siellä pöydän päässä ja kuuntelet, kun Arja Koriseva painaa sun omaa matskua tai Jannika B, joka on ihan eri maailmasta. Kokemus meni oman elämän top kymppiin kaikista päivistä, kertoo herra Ylppö.

Tuliko kyynel?

- Sitähän olisi psykopaatti, jos ei siinä välillä tulisi tippa linssiin, avaa Herra Ylppö

Herra Ylppö kertoo kuinka vastaavasti toisten artistien kappaleiden esittäminen avasi hänen maailmaansa.

- Ai luoja, se avasi portteja, kun menit sellaiselle alueelle mikä ei ole ominta. Luulen, että tämä vaikuttaa myös mun tulevaan soololevyyn ja monipuolistaa omaa artistikuvaa.

Kuuntele koko Herra Ylpön haastattelu nuottilinkkiä kuvan yläreunasta klikkaamalla.

 

 

 

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 29.10.2020, 14:31

Kiikoisten Osuuspankin (OP Kiikoinen) ja Länsi-Suomen Osuuspankin (OP Länsi-Suomi) hallitukset suunnittelevat pankkien yhdistymistä alustavan suunnitelman mukaan syksyllä 2021.

Paikallinen - 29.10.2020, 12:42

Valmet Automotive käynnistää tänään 400 autonrakentajan rekrytoinnin Uudenkaupungin autotehtaalle. Yritys reagoi nopeasti lisääntyneeseen autojen kysyntään, ja toteuttaa rekrytoinnin kiireellisellä aikataululla.

Paikallinen - 29.10.2020, 7:35

Kuorma-auto syttyi palamaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä Porin Pormestarinluodossa. Purjeentiellä alkanut palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta auto vaurioitui pahoin. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle noin puoli neljältä aamuyöllä.

Jääkiekko - 29.10.2020, 7:32

Ässät on lainannut TPS:n maalivahdin Rasmus Tirrosen 18. marraskuuta asti ulottuvalla sopimuksella, jonka jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa viikko kerrallaan. Maalivahdin hankinta tuli Ässille ajankohtaisesti, kun Linus Söderström loukkaantui.

Pesäpallo - 29.10.2020, 7:26

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Paikallinen - 29.10.2020, 6:47

Turun yliopistollisen sairaalan laboratorio ilmoitti Satakuntaan tiistaina neljä positiivista COVID-tapausta, jotka aiheuttivat mittavan työn tartunnanjäljitykseen ja herättivät huolta COVID-tilanteen pahenemisesta Satakunnassa, erityisesti Eurassa.

Paikallinen - 28.10.2020, 14:27

Porin Tiilimäellä toimivan luonto- ja ympäristöpäiväkoti Farelman henkilökuntaan kuuluvalla työntekijällä on tänään aamulla todettu koronavirustartunta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.10.2020, 13:04

Minna Sorell perusti keväällä PopUpparin Teljäntorille missionaan tarjota kaikille taitajille yhteinen paikka, jossa voi myydä ja tehdä tuotteitaan tunnetuksi. Konsepti on otettu ilolla vastaan ja taitajia on tälläkin hetkellä mukana useita kymmeniä.

Paikallinen - 28.10.2020, 12:51

Porissa viikonloppuna sattuneen nuorehkon miehen kuolemantapauksen tutkinnassa on tapahtunut merkittävä käänne, kertoo Satakunnan Kansa.

Poliisi tutki tapausta alun perin tappona, mutta poliisi tutkii tapausta nyt pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Paikallinen - 28.10.2020, 6:53

Satakunnassa todettiin tiistai-illalla neljä uutta COVID-tapausta, jotka kaikki sijoittuvat eri paikkakunnille. Tapaukset sijoittuvat Euraan, Ulvilaan, Kokemäelle ja Eurajoelle.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 27.10.2020, 21:12

Ässät voitti Sportin tiistaina maalein 3-2. Kuuntele ottelun kohokohdat. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.10.2020, 14:54

Porin teatterin taiteellinen johtaja Christian Lindroos opiskeli teatterikorkeakoulussa 80-luvun lopulla ja päätyi pikkuhiljaa ohjaajaksi. Lindroosilta on nähty vuosien mittaan myös Porissa isoja töitä, kuten Kuninkaan puhe ja Tuntematon sotilas.

Paikallinen - 27.10.2020, 13:21

Nuorten päihteidenkäyttö ja siihen liittyvät lieveilmiöt herättävät huolta Meri-Porissa, kertoo Satakunnan Kansa. Wilman kautta on otettu yhteyttä ainakin Enäjärven koulun ja Meri-Porin yhtenäiskoulun oppilaiden vanhempiin.

Paikallinen - 27.10.2020, 8:31

Porin Porttaalitunneli täyttyy ensi vuonna valolla ja äänellä. Porttaalitunneli sijaitsee Porin kansallisessa kaupunkipuistossa, matkakeskuksen ja ammattikorkeakoulukampuksen alueella.

Paikallinen - 27.10.2020, 7:35

Kulttuuritalo Anniksen taloudellisissa epäselvyyksissä ei ole löytynyt mitään rikokseen viittaavaa esitutkinnassa. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 26.10.2020, 14:26

Suomalainen Kirjakauppa ja lemmikkieläintarvikeliike Musti ja Mirri avaavat myymälänsä Kauppakeskus Puuvillaan. Molemmat toimijat avaavat liikkeensä joulukaupan kynnyksellä, kertoo kauppakeskus tiedotteessaan.

Paikallinen - 26.10.2020, 12:59

Porin keskusta-alueella ja Karjarannassa tehdään ensi viikosta alkaen kuitukaapelointitöitä, jotka vaikuttavat alueen jalkakäytävien ja kevyen liikenteen väylien käyttöön. Töiden arvioidaan kestävän noin kuukauden.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 26.10.2020, 12:49

Porin Ässät joutui viime viikolla kahdesti kovan paikan eteen; torstaina vieraissa Tappara vei kuitenkin voiton, ja lauantaina kovan työn tehnyt kotijoukkue joutui pettymään kun flow-tilassa kauden aloittanut Rauman Lukko vei paikalliskohtaamisen tylyin 6-1 lukemin.

Paikallinen - 26.10.2020, 8:20

Nuorehko mies kuoli Porin keskusta-alueella sunnuntaina aamuyön tunteina sattuneessa väkivallanteossa, kertoo Satakunnan Kansa.

Paikallinen - 26.10.2020, 8:11

Satasairaalassa on nyt maanantaista alkaen voimassa kasvomaskisuositus sairaalaan suunnitellusti tuleville yli 15-vuotiaille.