Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Maanantai, 27.
syyskuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

18.8.2021, 7:02 – päivitetty 19.8.2021, 7:04

Kerttulalle jatkopahvit Ässissä - Porin komennuksen jälkeen työ jääkiekon parissa päättymässä

Ässät ja Tommi Kerttula ovat päässeet sopimukseen kehitysjohtajan jatkosta. Kuluvan vuoden loppuun asti voimassa ollutta sopimusta on jatkettu kahdella vuodella ja lisäksi sopimus pitää sisällään option vuodesta 2024. Tommi Kerttula on toiminut Ässien kehitysjohtajana marraskuusta 2018 lähtien.

Kerttula kertoo Satakunnan Kansalle pestin olevan viimeinen ei vain Ässissä, vaan myös jääkiekossa. Kun työ Porissa on tehty, Kerttula aikoo vaihtaa alaa. Tarkempia tulevaisuuden suunnitelmia Kerttulalla ei Satakunnan Kansan mukaan vielä ole.

- Olen erittäin tyytyväinen, että voimme jatkaa pitkäjänteisyyteen tähtäävää prosessiamme yhdessä. Jaamme Tommin kanssa saman vision Ässien tulevaisuudesta ja sen ansiota neuvottelut etenivät hyvässä hengessä, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

- Olen tietysti kiitollinen siitä, että minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, miten olen saanut vastuuta toimia roolissani ja siten olen saanut mahdollisuuden kehittyä. Olen saanut täällä myös paljon tukea työlleni.

- Olen viihtynyt Porissa. Yhteisössä on paljon osaamista ja hyviä ihmisiä. Kun perheeltä tuli vihreää valoa, pääsimme sopimukseen aika kivuttomasti. Keskustelut sujuivat koko ajan Mikael Lehtisen ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Juuselan kanssa hyvin. Pitkäjänteinen ja jatkuva kehittyminen olivat pitkälti teemoja, joista keskustelimme.

- Takana on kaksi ja puoli kautta Ässissä eikä yksikään kausi ole ollut vielä normaali. Toivottavasti tähän viimeiseen jaksoon asiat vähän normalisoituvat ja pääsemme kasvu-uralle yhteisössä. Korona on kurittanut meitäkin, mutta siitä huolimatta olemme edenneet strategiassamme ja satsanneet enenevässä määrin resursseja junioritoimintaan. Meillä on nyt muun muassa päätoimiset valmentajat jokaisessa kilpaikäluokassa ja myös valmennuspäälliköiden vastuualueita on kohdennettu tarkemmin itse urheiluun ja toiminnan suunnan varmistamiseksi.

- Näen, että tulevaisuudessa Ässät on yksi Suomen vankimmista alustoista, mitä tulee pelaajien, valmentajien ja osaamisen kehittämiseen.

- Tavoitteena on, että me olemme yhteisönä Suomen paras. Seura, jolla on yhteinen suunta ja vahva kulttuuri. Seura, joka on erinomaisesti johdettu edelläkävijä. Tekeminen on päämäärätietoista ja intohimoista, mutta päätökset pohjautuvat faktoihin. Seura, jossa roolit ovat selkeät ja toimintamallit ovat kaikkien selkäytimessä. Vahva kulttuuri kestää sitten henkilövaihdokset, jotka kuuluvat vääjäämättä tähän toimialaan.

- Vankan kehitystyön pohjalta meillä on mahdollisuus investoida enemmän taas urheiluun ja uskon, että muutkin seuran kehityshankkeet tuovat meille lisää resursseja nousta organisaationa uudelle tasolle, keskisuurten joukkoon. Haluamme totta kai myös menestyä, mutta pitkällä tähtäimellä yhtä arvokasta on, että organisaation perustekemisen taso nousee ja tulos ei siten jojoile kaudesta toiseen, Tommi Kerttula kommentoi.

Uusimmat uutiset

Muut - 27.9.2021, 6:44

Karhut esitti hienoa peliä lauantaina Jyväskylässä, vaikka se ei tuonutkaan pisteitä tällä kertaa Poriin. Ottelu päättyi Happeen 5-3 voittoon. Avausmaali nähtiin ajassa 6.35, kun Happee pisti pallon ohi Arvid Vonkin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 25.9.2021, 20:59

Kuuntele ottelun parhaat palat nuotin kuvaa klikkaamalla.

Paikallinen - 25.9.2021, 16:40

Vuoden 2020 Pori-palkinnon saajat ovat Tokion olympialaisten pronssimitalisti Matti Mattsson sekä hänen valmentajansa Eetu Karvonen. Nuori porilainen -palkinto myönnetään monilahjakkaalle näyttelijälle Rasmus Koskiselle. Päätökset Pori-palkittavista teki Porin kaupunginhallitus.

Paikallinen - 24.9.2021, 16:28

Rauma Marine Constructionsin (RMC) telakalla työskentelevillä on yhtiön teettämissä testauksissa todettu 17.9. alkaen 40 koronatartuntaa, joista 34 on todettu tällä viikolla.

Paikallinen - 24.9.2021, 15:58

Väinölän koulussa on ollut altistumisia koronalle 21.-22.9. 6A ja 6B-luokilla. Kuudesluokkalaiset pitävät maskia ja THL:n uuden ohjeen mukaan karanteeniin asetetaan vain tosiasialliset lähikontaktit koulualtistuksissa.

Paikallinen - 24.9.2021, 12:56

Väyläviraston hankkeessa perusparannetaan rataa noin 16 kilometrin matkalta Porin ja Mäntyluodon välillä. Hankkeessa tehdään myös muita parannustöitä. Tulevana viikonloppuna normaali raideliikenne katkaistaan 57 tunnin ajaksi, jolloin rata on varattu vain työmaakäyttöön.

Paikallinen - 24.9.2021, 9:05

Porin Karhuhallin talvikausi käynnistyy tulevana maanantaina. Edelliskesänä aloitettua tilojen kohentamista on jatkettu kesätauon aikana. Tänä kesänä on tehty pienimuotoisempia yleisilmeeseen vaikuttavia toimenpiteitä sekä jatkettu viime kesänä tehtyä päivitystä ilmanvaihtoon.

Paikallinen - 24.9.2021, 6:40

Satakunnan alueellinen koronatyöryhmä toteaa maakunnan tilanteen heikentyneen Harjavallan akkutehtaan tapausten mutta myös muuten nousussa olleiden tartuntamäärien takia. Viime viikolla todettiin 171 uutta tapausta, joka on sata enemmän kuin sitä edeltäneellä viikolla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.9.2021, 15:07

Porin Päivää juhlitaan jälleen torstaista lauantaihin ja ohjelmaa on luvassa miltei aiempien vuosien tapaan. Samalla Pori-Seura juhlistaa 120-vuotista taivaltaan.

Paikallinen - 23.9.2021, 14:55

Valtioneuvosto kertoo, että ravintolarajoitukset kiristyvät Satakunnassa. Leviämisvaiheen rajoitukset ovat voimassa myös Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Etelä-Karjalassa ja Pohjanmaalla.

Paikallinen - 23.9.2021, 8:21

Ulvilan lupalautakunta on hylännyt Biogas Energyn ympäristölupahakemuksen. Asiasta uutisoi Yle Pori. Yritys aikoi rakentaa biokaasulaitoksen Kettumäen teollisuusalueelle.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 22.9.2021, 21:19

Mikkelin illassa ratkaisua haettiin pidemmän kaavan kautta voittolaukauskilpailun seitsemännestä parista.  Kuuntele ottelun maalikooste nuotin kuvaa klikkaamalla. 

Sisältää kuvan
Paikallinen - 22.9.2021, 14:04

Huippusuositun, kahdenksanosaisen Harry Potter -elokuvasarjan musiikkia kuullaan Lontoon filharmonisen ja sinfonisen elokuvaorkesterin johdolla Porissa marraskuussa. Isomäki Areenalla järjestettävässä konsertissa kuullaan muun muassa Oscar-palkitun John Williamsin musiikkia.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 22.9.2021, 12:51

Taidekollektiivi SWartin ja muusikko Tapani Rinteen yhteistaideteos Porisontti aukeaa Porin Matkakeskuksen alikulkukäytävä Porttaaliin torstaina 23. syyskuuta.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 22.9.2021, 10:19

Suomen Ilmailuliiton vuoden 2022 päälentonäytös järjestetään kesäkuussa Porissa. Näytös järjestetään yhteistyössä Porin kaupungin ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 22.9.2021, 8:51

Porin Teatterin syyskauden kolmas ensi-ilta on luvassa huomenna, kun koko perheelle suunnattu seikkailunäytelmä Koiramäen Suomen Historia nähdään päänäyttämöllä.

Paikallinen - 21.9.2021, 15:56

Ulvilan kaupungin Suosmeren työpajassa on ollut altistumisia koronavirukselle 13.-15.9. välisenä aikana. 17 henkilöä on altistunut ja heille on lähetetty ensitieto altistumisesta ja karanteenista tekstiviestillä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 21.9.2021, 15:09

Porin Yrittäjät on jälleen vahvasti mukana Porin päivän vietossa. Porin Päivän lauantaina torilla on mukana yrittäjien pop-up-teltta ja Porin Vuoden yritys Ficolo Oy palkitaan torijuhlassa kello 12.00. Tänä vuonna halutaan muistaa stipendillä myös uutta nuorta yrittäjää.

Paikallinen - 21.9.2021, 10:11

Porin kaupunginhallitus kannattaa yliopistokeskuksen nykyistä mallia Porissa. Kaupunginhallituksesta todetaan, että Turun ja Tampereen yliopistojen läheisyys ja monipuolisuus ovat merkittävä mahdollisuus ja haaste oman yliopiston vetovoimaisuudelle ja sitä kautta myös rahoitukselle.

Paikallinen - 21.9.2021, 10:00

Satakunnassa oli elokuun lopussa 9 110 työtöntä työnhakijaa, mikä on 2 220 henkeä (-19,6 %) vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Kuukautta aiemmasta työttömien määrä aleni 1 480 hengellä. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli elokuussa 9,4 %.