Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Tiistai, 3.
elokuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.5.2021, 9:24

Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen ja Porin Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Sundell tavoittelevat kuntavaaleissa entistä yrittäjäystävällisempää maakuntaa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 12.5.2021, 10:05

Porin Konttorihuolto Oy toimii Länsi-Porissa Tommilantiellä ja on perustettu jo vuonna 1974. Alussa yrityksen työt keskittyivät esimerkiksi kirjoitus- ja laskukoneiden huoltoon ja korjaukseen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 5.5.2021, 13:05

Antti Airiolla on yli satavuotiset juuret Porissa. Toimitusjohtaja Mika Sivunen johtaa yritystä tällä hetkellä neljännessä polvessa. Torin kulmasta on muodostunut Airiolle tärkeä ja myös rakas liikepaikka.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.4.2021, 9:36

Second hand -myymälä Save and Joy perustettiin Poriin torin laidalle vajaa puolitoista vuotta sitten. Torin laidalla liike toimii edelleen, tosin myymälä on löytänyt uudet kompaktimmat tilat Pohjoiskauppatorilta ja toiminta on myös laajentunut verkkoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 21.4.2021, 10:32

Muotitavaratalo Ratsula avasi oman verkkokaupan maaliskuun lopussa. Uusi palvelu on otettu hyvin vastaan ja tilauksia on toimitettu aina pohjoista myöten. Tavoitteena onkin kattaa koko Suomi. Verkkokauppa täydentyy päivittäin ja oma myymälä toimii sen varastona.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 14.4.2021, 15:46

AvainSuutari Kilpikaiverrus Vainio on palvellut asiakkaita Herttuantorilla jo seitsemisen vuotta. Työtehtävien kirjo on mittava, aina perinteisistä suutarinpalveluista haastavimpiin avaintöihin. Yrityksellä on pitkä historia, sen perusti yrittäjä Ismo Vainion isä jo vuonna 1946.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 6.4.2021, 14:53

Anette Ahokas suunnittelee omaa valmisvaatemallistoa naisille, sekä koru- ja asustemallistoa muun muassa erilaisista kierrätys- ja kalannahoista. Mallistot tunnetaan persoonallisesta käsittelystä ja käsissä syntyy myös uniikkeja hääpukuja ja esiintymisasuja.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 30.3.2021, 14:36

PakuPori on paikallinen kuljetuspalveluyritys, joka tarjoaa esimerkiksi muuttoapua sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. PakuPori kuljettaa oikeastaan mitä tahansa mikä mahtuu pakettiautoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 24.3.2021, 14:57

Minna Nordlund-Koivula perusti oman verhoomon viisi vuotta sitten. Verhoomo Nupi ja Nappi on erikoistunut huonekalujen verhoiluun käyttäen perinteisiä materiaaleja ja työmenetelmiä. Toki uran varrelle on mahtunut myös erikoisuuksia, kuten lentokonesimulaattorin verhoilu. Mitä muuta?

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 16.3.2021, 14:56

Tulevana lauantaina järjestetään valtakunnallisesti yrittäjien toimesta Lähilauantai -tempaus. Tapahtuman tarkoitus on kannustaa ostamaan paikallisilta yrittäjiltä. Yrittäjäuutisissa puhutaan aiheesta tarkemmin. Haastattelussa K-Market kauppias Niina Etelätalo.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 11.3.2021, 13:09

Desing Rosendahlin päätoimialaa on henkilöautojen kolarikorjaus ja maalaus. Aikanaan omasta autotallista lähtenyt rakas harrastus loi Antti Rosendahlille pohjan osaamiselle ja yrittämiseen. Automaalaukseen liittyy tänä päivänä tarkat stardardit ja ala on muuttunut hurjasti viimeisten vuosien.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.3.2021, 10:39

Porissa toimiva Grazy Town on yritysyhteisö, jonka jäsenistö koostuu niin yksinyrittäjistä kuin liiketoiminnan asiantuntijoista. Grazy Town toimii Rautatienpuistokadulla ja joukosta löytyy jo kirjava joukko eri alojen asiantuntijoita, yhteensä noin kolmisenkymmentä yritystä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 30.11.2020, 10:06

Sakipa Isännöinti on Porin Teljäntorilla toimiva isännöintialan yritys, joka tarjoaa palveluja koko Satakunnan alueella. Yrittäjäuutisissa vieraillaan toimitusjohtaja Perttu Taulun juttusilla. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 19.11.2020, 12:38

Porin Ulasoorissa on jo kolmekymmentä vuotta valmistettu valuraudasta ja ruostumattomasta teräksestä kesäkeittiöitä. Tulella ruuan valmistaminen antaa mahdollisuuden monenlaiseen kokkaukseen, kuten loimuttamiseen, halstraamiseen, grillaamiseen ja paistamiseen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 10.11.2020, 13:43

Työstötarvike Oy on vuonna 1990 perustettu maahantuontia- ja vähittäismyyntiä harjoittava yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Yritys palvelee konepajoja ja koneistamoita aina raskaasta työstöstä hienotyöstöön. Lisäksi yritys on johtava kipinätyöstötarvikkeiden välittäjä Suomessa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.11.2020, 9:53

Porin Liikenneopisto on juhlinut tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Seppo Tuumi perusti yrityksen Poriin yhdessä veljensä kanssa. Kipinä alalle syttyi jo aiemmin, kun Tuumin vanhemmat pyörittivät myös autokoulua Eurassa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.10.2020, 13:04

Minna Sorell perusti keväällä PopUpparin Teljäntorille missionaan tarjota kaikille taitajille yhteinen paikka, jossa voi myydä ja tehdä tuotteitaan tunnetuksi. Konsepti on otettu ilolla vastaan ja taitajia on tälläkin hetkellä mukana useita kymmeniä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 21.10.2020, 15:36

Riikka Hietala aloitti työnsä yrittäjänä Senior Shopin parissa alkuvuodesta. Senior Shop on Suomen suurin liikkuva vaatekauppa, joka tuo muotia ikäihmisille muassa palvelutaloihin ja yhdistyksiin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 14.10.2020, 12:30

Porin Keilahalli Bowling 4 You täytti tänä vuonna kaksikymmentä vuotta. Keilailu sekä Porissa että Raumalla on vireää ja uusia palveluita on kehitetty halleihin koko ajan. Yrittäjäuutisissa vieraillaan paikalla. Kuuntele toimitusjohtaja Ilkka Nenosen haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 7.10.2020, 10:16

Timo Wallin on pitkän linjan matkailuyrittäjä, joka tunnetaan muun muassa M/S Charlottan kipparina. Wallin pyörittää Reposaaressa myös Porin ainoaa vierasvenesatamaa Marina Merilokkia.