Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Sunnuntai, 9.
elokuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 3.6.2020, 13:10

Kevät on ollut erittäin vilkasta remonttiaikaa. Pienet pintaremontit ja maalauspuuhat ovat pitäneet asiakkaat liikkeessä. Yrittäjäuutisissa Väri-Porin Jori Hannula antaa vinkkejä talon maalaukseen ja muun muassa haastavan harmaan sävyn valintaan.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.5.2020, 14:54

Luontais- ja perinnehoitola Luonnottaren VoiMia löytyy Porin Lampista. Perinnehoitojen ohella tarjotaan muun muassa kuppausta, yrttitietoutta ja fytoterapiaa eli kasvilääkintää. Yrittäjä Miia Ruokolaisen kiinnostus perinnehoitoihin on syntynyt jo pikku tytöstä omien mummujen opissa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.5.2020, 13:29

Miia Naskali on tuore isännöintialan yrittäjä Porissa ja edustaa valtakunnallista Taloasema -konseptia. Erityisesti Digitaaliset ratkaisut ovat nostaneet kovasti päätään erityisesti viime vuosien aikana ja tätä päivää ovat esimerkiksi sähköiset yhtiökokoukset.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 13.5.2020, 13:16

Sosiaalialan ammattilainen Paula Hellberg toteutti haaveensa ja opiskeli sisustussuunnittelijaksi. Yrittäjyyttä on nyt takana parisen vuotta. Sisustuksessa Paula on erikoistunut erityisesti aistiystävällisyyteen, harmoniseen sisustukseen, joka kuvaa yleisesti suomalaisten makua melko hyvin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 6.5.2020, 14:21

Kevät on ilmalämpöpumppujen sesonkiaikaa niin myynnissä kuin huolloissakin. Hyvin huollettuna ilmalämpöpumppu kestää parhaimmillaan jopa viitisentoista vuotta ympärivuotisessa käytössä. Yrittäjäuutisissa Kylmäkarhut Oy:stä jututettavana yrittäjä Jarno Huttunen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 29.4.2020, 9:49

Yrittäjäuutisissa puhutaan tällä kertaa suoramyynnistä ja kansainvälisestä kauneusalanyrityksestä Mary Kaysta. Yritys on perustettu Yhdysvalloissa jo vuonna 1963, yhden naisen unelmana, ja tällä hetkellä ihonhoitokonsultteja toimii yhteensä yli 3 miljoonaa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 22.4.2020, 15:44

Kuntosali Piukat Paikat on palvellut Porin naisia jo vuodesta 1987. Sali oli aikanaan myös Suomen ensimmäinen pelkästään naisille suunnattu kuntosali. Poikkeusajoista huolimat ovet on pystytty edelleen pitämään auki.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 15.4.2020, 10:10

Tiina Rannan luotsaama Savisiipi on ilahduttanut Porin keskustassa Saukkosen talossa Isolinnankadulla 2000-luvun alusta saakka. Tiinan tavaramerkkinä ovat olleet muun muassa erilaiset puput ja muut eläinhahmot. Tällä hetkellä käsityöläistä inspiroivat erilaiset ruukut viherkasvibuumin myötä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 8.4.2020, 12:47

Erityisesti nyt poikkeustilanteessa on havahduttu siihen, miten tärkeää on, että yrityksen taloushallinto on ajan tasalla.  Aiheesta tarkemmin Yrittäjäuutisissa, haastattelussa Tilipartnerssin toimitusjohtaja Pia Hyppönen. Kuuntele juttu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 2.4.2020, 10:29

Kaluste Aidan Pilvi Holm kertoo, että kiinnostus keittiösuunnitteluun on herännyt omien talonrakennusprojektien myötä. Kokemus on osoittanut, että keittiössä tärkeintä on sen toiminnallisuus. Suomalaiset suosivat edelleen valkoista keittiötä, mutta värejäkin alkaa taas näkyä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 25.3.2020, 13:21

Kauniit kukat piristävät aina tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän on huomannut myös yrittäjä Hannele Mäkinen Kukka- ja Sisustuspuoti Ihanasta. Liike palvelee asiakkaita normaalisti, noudattaen tietenkin tarkkoja hygieniamääräyksiä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.3.2020, 14:00

Korona kurittaa alueen yrityksiä tällä hetkellä pahasti. Porin Yrittäjien puheenjohtaja ja linja-autoyrittäjä Mikko Sundell kertoo, että tilauskirja on tyhjentynyt, mutta tulevaisuuteen on pakko luottaa. Nyt jos koskaan kannattaa tukea paikallisia yrittäjiä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 10.3.2020, 10:35

Porin Yrittäjät ry valitsee jäsenistöstään vuosittain mm. Vuoden yrittäjäperheen. Tänä vuonna tittelin saa Vuorisalon perhe. Airi ja Christer Vuorisalo perustivat Kiinteistöpori Oy:n vuoden 2000 joulukuussa ja alusta saakka oli mukana myös Christerin vaimo Miia.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.11.2019, 10:52

Anniina Ojala perusti oman luonnonkosmetiikkaan perustuvan kauneushoitolan viitisen vuotta sitten. Taustalla vaikutti oma yliherkkyys kemiallisiin tuotteisiin ja viidessä vuodessa ala onkin kehittynyt valtavasti, samoin ihmisten tietoisuus.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 26.11.2019, 10:03

Blind Burgerin taustayrittäjät Kimmo Kalliomäki, Ville Hämäläinen ja Toni Heikkonen avasivat syksyllä lounasravintolan Porin Kauppahalliin. Simppeli on otettu hyvin vastaan ja yrittäjät ovat toiveikkaita, että kauppahalliin saataisiin tulevaisuudessa lisää uusia yrittäjiä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 13.11.2019, 13:16

Oman tanssikoulun perustaminen oli Kati Koiviston unelma jo varhain. Viisivuotiaana tanssiharrastuksen aloittanut Kati ohjasi ensimmäisiä lasten tuntejaan jo 13-vuotiaana. Kirjoitusten jälkeen kutsuivat tanssinopettajan opinnot Oulussa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 6.11.2019, 10:26

Entinen ravintolatyöntekijä Tuulia Koski on nykyisin hullaantunut verhoilija. Verhoomo CARnival perustettiin helmikuussa ja tuore yrittäjä on erikoistunut muun muassa jenkkiautojen verhoiluihin. Yritys toimii Yyterissä ratsastustallien kupeessa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 29.10.2019, 13:07

Johanna Rantanen perusti hyvinvointimyymälä SaRan kolmisen vuotta sitten. Aiemmin yritys löytyi Keskuskartanosta, mutta tulipalon myötä uusi osoite on nyt Otavankadulla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.10.2019, 10:45

Yrittäjäpariskunta Titta Strömberg ja Kimmo Mäkelä tekivät yrityskaupat mainostekstiilipaino Koomeri Oy:stä noin vuosi sitten. Yrityksellä on pitkät juuret Ulvilassa ja tänäkin päivänä siellä painetaan muun muassa muotisuunnittelija Jukka Rintalan tuotteita ja Tapparan fanituotteet.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 16.10.2019, 13:29

Kaksi vuotta sitten Jari Österlund toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja avasi kitaraverstaan Poriin Antinkadulle. Jari rakentaa sekä uusia kitaroita että kunnostaa vanhoja. Lähes kaikista uusistakin kitaroista ja bassoista saa Jarin mukaan paremman ammattitaitoisella trimmaamisella.