Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Perjantai, 3.
huhtikuuta
2020.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 12.10.2018, 14:58

Teemu Heinonen on Toejoen Veikkojen junioripäällikkö ja yksi lauantain ilmaisten treenien ohjaajista. Pori, Suomen hyväkuntoisin kaupunki -hanke liikuttaa porilaisia ilmaiseksi 16 eri liikunta- ja leikkipaikalla joka lauantai.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 5.10.2018, 13:56

Pori, Suomen hyväkuntoisin kaupunki on liikuttanut jo satoja porilaisia sekä kotitreeneissä että lauantain ilmaisissa leikkikenttätreeneissä. Hanke on nyt puolivälissä ja mukaan ennättää vielä hyvin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.9.2018, 12:23

Sunnuntaina on luvassa harvinaista herkkua, kun Pori - Suomen hyväkuntoisin kaupunki -treenit järjestetään legendaarisessa Isomäen seisomakatsomossa. Ilmainen porrastreeni on kaikille sopiva, mutta toki haastettakin löytyy.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 24.9.2018, 14:00

Pori – Suomen hyväkuntoisin kaupunki -hanke kerää aina lauantaisin satapäin porilaisia treenaamaan ja kuntoaan kohottamaan. Motiviren, FC Jazzin ja Radio Porin yhteiseen 10 viikon treenisyksyyn lähti mukaan myös porilainen Kreetta Haaslahti.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Kuva: Tuukka Nieminen
Paikallinen - 24.9.2018, 8:51

Pori – Suomen hyväkuntoisin kaupunki -hanke on täydessä vauhdissa, ja liikuttanut jo satoja porilaisia. Tarkoituksena on tehdä treeneihin osallistuminen mahdollisimman helpoksi. Valitettavan usein suomalainen liikkuu, koska on pakko eikä esimerkiksi ilon kautta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 30.8.2018, 15:23

Porin kaupunki jakoi hyvinvointirahaa viime keväänä. Motivire otti neuvosta vaari, nappasi aimo annoksen yhteistyökumppaneita matkaan mukaan ja lähti rakentamaan Porista Suomen hyväkuntoisinta kaupunkia.