Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Lauantai, 21.
toukokuuta
2022.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 10.6.2020, 14:46

Auktorisoitujen kiinteistöarvioijien tehtävä on arvioida kiinteistön arvo puolueettomasti. Välillä myyjän ja ostajan näkemykset saattavat erota toisistaan melkoisesti ja arvon määrittäminen ei ole helppo tehtävä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.6.2020, 10:27

Vastuullinen sijoittaminen nostaa koko ajan päätään sijoitusmarkkinoilla. Osuuspankin rahastojen kautta voi sijoittaa esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja puhtaan veden turvaamiseen. Vastuullista sijoittamista voi tehdä monella tapaa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.5.2020, 12:43

Edunvalvontavaltuutuksen voi tehdä kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt. Valtuutuksessa voi määrätä kenet haluaa hoitamaan asioitaan sitten, kun on itse siihen kykenemätön. Toisin kuin monesti ajatellaan, niin myös nuorten kannattaa hoitaa edunvalvontavaltuutus kuntoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.5.2020, 14:03

Olipa tavoite pieni tai suuri, niin säästäminen arjessa kannattaa aina. Säästäminen on helppoa, kun siitä tekee automaattista ja alkuun pääsee pienelläkin summalla. Länsi-Suomen Osuuspankin asiakkuusjohtaja Hanna Vähä-Pesola kertoo tarkemmin säästämisestä Minun talouteni -ohjelmassa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 14.5.2020, 10:34

Länsi-Suomen Osuuspankin Minun talouteni -ohjelmassa aiheena tällä kertaa korkosuojaus. Lainojen korkosuojaus on yksi tapa varautua, kun maailma myllertää. Miten korkosuojaus toimii ja kuinka suosittua se on? Asiakkuusasiantuntija Maria Pitkänen vastaa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 7.5.2020, 10:59

Miltä markkina näyttää erityisesti sijoittajien näkökulmasta? Länsi-Suomen Osuuspankin senior varainhoitaja Tomi Markki kertoo markkinoiden ajantasaisesta tilanteesta Minun talouteni -ohjelmassa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 29.4.2020, 15:01

Länsi-Suomen Osuuspankin Minun talouteni -ohjelmassa aiheena tällä kertaa maksamisen ja asioinnin monet tavat. Uusia ratkaisuja kehitetään koko ajan, ja palveluista halutaan tehdä asiakkaiden suuntaan mahdollisimman helppoja. Esimerkiksi laskujen maksaminen OP-mobiilissa on nopeaa ja vaivatonta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.4.2020, 10:20

Monesti ajatellaan, että testamentin tekeminen on ikäkysymys, mutta itse asiassa se kannattaa aina. Miksi ja miten päästä alkuun? Minun talouteni -ohjelmassa puhutaan tällä kertaa testamenttiin liittyvistä asioista. Haastattelussa on Länsi-Suomen Osuuspankin pankkilakimies Jani Rosendahl.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 15.4.2020, 14:11

Länsi-Suomen Osuuspankista kerrotaan, että yrittäjät ovat hakeneet yrityslainojen lyhennysvapaita vilkkaasti. Hakemuksia on jo tässä vaiheessa tullut noin nelisensataa, mikä on saman verran kuin koko viime vuonna yhteensä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.4.2020, 12:11

OP Länsi-Suomen Minun talouteni -ohjelmasarjan ensimmäisessä osassa aiheena on muun muassa pankkiasioiminen poikkeustilanteessa.