Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Keskiviikko, 23.
kesäkuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 21.6.2021, 12:41

Pesäkarhut on jälleen aloittanut kautensa vahvasti: viidestä pelatusta ottelusta joukkue on pystynyt nappaamaan viisi voittoa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.6.2021, 13:14

Satakunnan ainoa vapaa ammattiteatteriryhmä Rakastajat-teatteri juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Näyttelijät Hilkka Ollikainen, Angelika Meusel ja Kai Tanner sekä puvustaja-lavastaja Lizz Santos perustivat ryhmän vuonna 1991.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 15.6.2021, 13:00

Pesäkarhut on aloittanut kauden jälleen vahvasti, neljästä pelatusta ottelusta plakkarissa on neljä voittoa. Pelit jatkuvat perjantaina Porissa Lappeenrantaa vastaan. Pesäkarhujen Maria Suominen piipahti maanantaina Tommin vieraana pesismakasiinissa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 11.6.2021, 15:23

Pitkän linjan näyttelijä Vesa Vierikko viettää alkukesänsä Porissa, kun Kirjurinluodon Kesäteatterissa pyörii Tuomas Kyrön kirjoittama Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -näytelmä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jalkapallo - 11.6.2021, 12:53

Pienen sarjatauon jälkeen palataan jälleen tositoimiin kun Salaman vieraaksi Poriin saapuu sunnuntaina sarjan kärkipään kamppailuun Vaasan Palloseura. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi ottelua. Vaasalaisilla on koossa kymmenen pistettä, porilaisilla seitsämän.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 13:06

Nyt on mitä parhain keli kääriä talven ajan lattialla pölyä ja likaa keränneet matot rullalle ja suunnata kesäiselle matonpesupaikalle jynssäämään ne jälleen edustuskuntoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 13:03

Porissa saatiin pitkän odotuksen jälkeen jälleen Maauimalan ovet avattua maanantaina aamulla. Muutama tunti avajaisten jälkeen paikalla piipahti myös Tommi, joka kävi polvet hieman tutisten jututtamassa myös uimavalvoja Jani Haapaniemeä ns. seiskapuokin hyppytasanteella.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:41

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Vasemmistoliiton konkariehdokas, toiminnanjohtaja Mirva Heino ja untuvikkoehdokas, työsuojeluvaltuutettu Jussi Viertola. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:34

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Vasemmistoliiton konkariehdokas, yrittäjä ja koordinaattori Milka Tommila ja untuvikkoehdokas, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Rasmus Forssell. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:27

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Vihreiden konkariehdokas, tekniikan tohtori ja projektipäällikkö Minna Haavisto ja untuvikkoehdokkaana, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäri Reetta Vähätalo-Amhdak. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:18

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Kokoomuksen konkariehdokas, henkilöstöjohtaminen lehtori Mari Kaunistola ja untuvikkoehdokkaana niin ikään lehtori Jussi Törmälä. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla.

 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:08

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Keskustan konkariehdokas, koulutuspäällikkö Heli Sulkava ja untuvikkoehdokas, myymäläpäällikkö Kari Murtomaa. Kuuntele ohjelma pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 10:01

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Perussuomalaisten konkariehdokas, urheiluvalmentaja Ismo Läntinen ja untuvikkoehdokas, lähihoitaja Heidi Sakari. Kuuntele ohjelma pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.6.2021, 9:54

Radio Porin kuntavaalisarjan haastattelussa Kristillisdemokraattien konkariehdokas, lastenlääkäri ja lääketieteen tohtori Marketta Juntunen sekä untuvikkoehdokas, projektipäällikkö ja lähihoitaja Allan Lindeman. Kuuntele ohjelma pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 7.6.2021, 11:49

Pesäkarhujen kausi saatiin polkaistua viime viikolla käyntiin vierasottelulla Mynämäellä. Nyt keskiviikkona päästään sitten pitkän odotuksen jälkeen aloittamaan ns. kotibileet, kun Lapuan Virkiä saapuu Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.6.2021, 12:14

Lääkärikeskus Karhulinna avaa ovensa BEPOPissa maanantaina. Torstain Kahvivieras -ohjelmassa ennakoitiin avajaisia ja tutustuttiin tiloihin ja toimintaan paremmin toimitusjohtaja Kimmo Ahon kanssa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 2.6.2021, 8:00

Jäätelö kuuluu kesään kuin nenä päähän. Porilainen Jätskibaari Vohveli valmistaa ja myy lukuisia omatekoisia jäätelöitä, ja niitä valmistetaan asiakkaan pyynnöstä myös omalla uniikilla makuyhdistelmällä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 1.6.2021, 9:53

Pesäkarhujen Henna Nurmi siirtyi Poriin Mynämäen Vesattarien riveistä. Nurmi on nopeajalkainen pelaaja ja hän toivoo, että pääsee Pesäkarhuissa edelleen kehittämään taitojaan. Kuuntele Pesismakasiini pientä nuottia klikkaamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 28.5.2021, 11:08

Radio Porin maanantainen pesismakasiini starttasi jälleen Superpesiskauden kynnyksellä. Vieraana käväisi Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine. Mistä lähtökuopista kauteen lähdetään taloudellisesti, onko korona tehnyt Pesäkarhujen talouteen minkälaisen loven?

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.5.2021, 11:01

Torstain Kahvivieraana piipahti Musan Salaman toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi.