Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Lauantai, 25.
syyskuuta
2021.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

PORI ON THE ROCKS 9. - 10.6.2017 CAFE JAZZISSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PORI ON THE ROCKS UUDISTUNEESSA CAFÉ JAZZISSA KESÄKUUSSA – 14. KERTA, KUN ROKKI RAIKAA

Paikallisten yhtyeiden seurapiiritapahtuma Pori On The Rocks järisyttää tänä vuonna tannerta vanhassa tutussa paikassa. Kesäkuun alkupuolella perjantaina ja lauantaina kaikkiaan 30 paikallista yhtyettä nousee talkoohengessä lavalle Café Jazzissa.

Mukana tänä vuonna on aimo tukku vanhoja tuttuja sekä uusia paikallisia yhtyeitä. Konkareita tapahtuman historiassa ovat jo Murhe ja Arvid Saarinen, jotka ovat soittaneet kaikissa Pori On The Rockseissa. Mukana ovat myös juurimusiikin sanansaattaja Los Dynamos, Jouni Saarisen luotsaama erinomainen Blue Train ja southern rock -twistillä varustettu Jackrabbit.

Muutaman vuoden tauon jälkeen lavalle nousee Suomipunkin legenda Appendix, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa tänä vuonna myös Atlantin toisella puolen. Rautakitaralankayhtye The Hurmio nousee Koivulan Reijon johdolla laittamaan ”twangia” peliin.

Nuoret Vihaiset Miehet, Rust 'n' Rage, Mr. Rebel & The Stompers ovat takuuvarmaa festivaalikamaa, joiden myötä porilainen musiikkikansa saa nauttia takuuvarmasta soitosta ja hyvästä fiiliksestä.

Sammontakojat folk-henkisine kappaleineen ja Burning Wheels, joka Markus ”Päkä” Laihon liekkibasson myötä laittaa tuuttia heilumaan. Tribuuttibändinä esiintyy Vanhat Kuvat, joka coveroi Maj Karmaa.

Hieman raskaampaa settiä on luvassa muun muassa Vuolteen ja Eartherian muodossa.

No One Nearby ja Maria Makaaberi ovat mielenkiintoisia tuttavuuksia naissolistein varustettuna. Samaa linjaa noudattaa myös Play Girls Magazine.

Dead City Klowns nousee lavalle lauantaina uuden sekä vanhan materiaalinsa myötä.

Pori On The Rocksin järjestää Radio Pori. Varsinaisena organisaattorina toimii Julle Kallio.

Menossa mukana