Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Maanantai, 26.
elokuuta
2019.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

8.8.2019, 6:19 – päivitetty 8.8.2019, 9:03

Pesäkarhut paketoi runkosarjan voitokkaasti

Pesäkarhujen viimeinen runkosarjaottelu Kaupin pesäpallostadionilla päättyi lopulta Pesäkarhujen voittoon. Ensimmäinen jakso päättyi tasalukemiin, mutta toisessa jaksossa porilaisjoukkue nipisti voittoon tarvittavat juoksut viime metreillä. Toisella jaksolla Pesäkarhut ottaa johtoaseman heti ensimmäisen vuoron tasoittavassa, kun Matikka kotiuttaa Emilia Itävalon. Manse PP kirii kuitenkin ohi, kun Henna Suominen lyö Kirsi Ala-Lipastin kotiin ja Kylä-Kause hoitelee Senni Korhosen kanssa 2-1 juoksun taululle.

Pesäkarhujen sisävuorossa joukkue saa rakennettua Susanna Puistolle ajolähtötilanteen ja kapteeni tyhjentääkin pajatson lyödessään kolmosluukusta pallon läpi. Kunnaria Puistolle ei tästä aivan synny kun Mansen ulkokenttä nappaa hänestä kolmoselle palon, mutta Tampereen sisävuorolle siirrytään Pesäkarhujen johtaessa 2-4.

Mansen kolmannessa sisävuorossa vierasjoukkueen lukkari Matikka pelaa huikean ulkovuoron, heittäen kaikki palot etenijöistä eikä Manse pääse rakentelemaan tilanteita. Lindström kiertää kunnarin ja tuo Puiston lyönnillä 2-6 juoksut Pesäkarhuille ennen vuoronvaihtoa.

Pesäkarhut pääsee vielä kerran kokeilemaan sisäpeliään ja tavoittelemaan ottelun voittoa. Juka karkaakin kotipesään, kun Korhonen heittää kolmospesästä ohi ja lukemat ovat tasan 7-7. Ensimmäisen Pesäkarhujen juoksun tuonut pari laittaa ottelun pakettiin, kun Puisto lyö Lindströmin kotiin tehden ottelun voittojuoksun.

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi jälleen hienosti mailanvarressa suoriutunut Puisto, joka toteaa Pesäkarhujen pelanneen runkosarjassa hyvin.
- Taidettiin kaksi ottelua hävitä. Se, missä ollaan menty eteenpäin on, että vaikka sisäpeli on ollut tahmeaa niin ollaan saatu kaivettua ne voitot, esimerkiksi Rauma-peleissä. Meillä on hyvä meininki, meillä on hauskaa ja nautitaan tekemisessä. Se näkyy koko hommassa, Puisto iloitsee.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund analysoi joukkueensa pelanneen nousujohteisen runkosarjan. Vaikka tuloksellisesti peli ei näyttänyt hankalalta, pelillisesti varsinkin kesäkuu oli Österlundin mukaan vaikeaa. Onnistumiset ovat ruokkineet onnistumisia ja Pesäkarhujen pelaajat pelaavat hyvällä itsetunnolla. Pelinjohtaja toteaakin, että on mukavaa johtaa peliä, kun pelaajat ovat hyviä sekä sisällä että ulkona.

- Pitää koputtaa puuta, että isoin asia meidän runkosarjan menestymisessä oli se että ollaan pysytty terveinä. Viime vuonna kävi 21 pelaajaa rosterissa, nyt ei ole tarvinnut niin montaa, nyt on luonnollisella pyörittämisellä ollut 13-14 pelaajaa. Ehjinä ollaan pysytty ja jos tässä meinaa menestyä niin ehjänä pitää pysyä, Österlund toivoo lopuksi.
Puolivälierien ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 11.8. Erku-Areenalla, kun Pesäkarhuja saapuu haastamaan Kempeleen Kiri. 
 

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 24.8.2019, 9:28

Merikarvian Sastmolassa paloi 180m neliön kokoinen varastokäytössä ollut ulkorakennus lauantain vastaisena yönä. Rakennus tuhoutui  tulipalossa kokonaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle aamuviiden maissa. Syttymissyystä ei ole tällä hetkellä tietoa ja henkilövahingoilta vältyttiin.

Paikallinen - 24.8.2019, 9:12

Naisten superpesiksessä Pesäkarhujen ensimmäinen välieräottelu perjantaina Manse PP:tä vastaan päättyi Erku-Areenalla komeaan 2-0 kotivoittoon. 

Paikallinen - 23.8.2019, 15:37

Poliisi epäilee, että moottoripyöräkerho cannonball MC Midwestillä on yhteys keskiviikkoöiseen Ulvilan Kirkkotiellä tapahtuneeseen auton tuhoamiseen. 

Asiasta uutisoi Satakunnan Kansa. 

Paikallinen - 23.8.2019, 15:09

Luvian Sale muuttuu S-Marketiksi alkuvuonna 2020. Muutoksen ei pitäisi aiheuttaa muutoksia kaupan aukioloajiossa. ABC-mittarikenttä pysyy nykyisellä paikallaan kiinteistön pihalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Uimari Matti Mattson ja ravintovalmentaja Mia Laakso
Urheilu - 23.8.2019, 12:49

Radalla-ohjelmasarjan toisen jakson teemana on urheilijan ravinto. Ravinnosta on keskustelemassa porilainen ammattiuimari Matti Mattson ja ravintovalmentaja Mia Laakso.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.8.2019, 12:37

Torstaisessa kahvivierasohjelmassa puhuttiin tällä viikolla partiotoiminnasta. Nyt, kun koulut ovat alkaneet, niin samalla eri lippukunnat ottavat uusia harrastajia vastaan.

Paikallinen - 23.8.2019, 6:39

Porin Pesäkarhut aloittaa välieräsarjan tänään kotiottelulla Manse PP:tä vastaan. Porilaiset ovat runkosarjan aikana passittaneet tamperelaiset kaksi kertaa tappio niskassaan kotimatkalle.

Paikallinen - 22.8.2019, 15:53

Poliisipartio mittasi Eurajoella Lavilantiellä keskiviikkona iltapäiväkolmen aikaan henkilöautolle nopeudeksi 93 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus on 40 km/h. 

Paikallinen - 22.8.2019, 10:18

Brittiläinen risteilyalus vierailee Porissa ensi viikolla. Risteilyvieraille on tarjolla käyntikohteita ja retkiä sekä mahdollisuus tutustua itsenäisesti Porin keskustan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

Sisältää kuvan
Jääkiekko - 22.8.2019, 9:51

Petri Kaijansinkko ja Lauri Kottonen tuuraavat Jussi Ahoa Ässien otteluselostuksissa marraskuuhun saakka. Taustalla on suosikkiselostajan sydänleikkaus ja tämän myötä pitkä sairausloma. Jussi Aho on selostanut Radio Porin lätkäiltoja vuodesta 1997.

Paikallinen - 22.8.2019, 9:49

Moottoripyöräilijä törmäsi edellään menneen henkilöauton perään Tampereentien ja Levanpellontien risteyksessä eilen keskiviikkona noin kello 17.00. Tampereentietä Tampereen suunnasta tullut henkilöauto hiljensi nopeuttaan kääntyäkseen vasemmalle Levanpellontielle.

Paikallinen - 22.8.2019, 9:48

Keskiviikkona iltapäivällä pakettiauto kääntyi vastaan tulleen moottoripyörän eteen Helmentien ja Horninkadun risteyksessä Porissa.

Paikallinen - 22.8.2019, 8:07

Poliisi on vaitonainen keskiviikko-iltana Ulvilan Cannonballin tiloihin tekemästään ratsiasta. Satakunnan Kansan silminnäkijän mukaan ratsiassa oli mukana kaksi poliisin panssariautoa, poliisikoira sekä muita poliisiyksiköitä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 21.8.2019, 16:00

Porilainen katuruokaravintola Turo’s Heavy Kebab avaa uuden toimipisteen syksyllä kauppakeskuksessa aukeavan toimintapuiston Ultra Action Parkin yhteyteen. Uusi toimipiste aukeaa nimellä Turo’s Street Kitchen Puuvilla. Ravintolaan tulee noin 70 asiakaspaikkaa ja se on päivittäin avoinna.

Paikallinen - 21.8.2019, 15:06

Porin vammaispalveluista on tehty kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle. Asiasta kertoi Yle Pori.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Kuvassa Tovi-lounaskahvila
Paikallinen - 21.8.2019, 14:23

Pintxo-viikko on käynnissä kilpailun merkeissä Porissa ja Raumalla. Pintxo-luomuksia voi käydä maistelemassa monissa ravintoloissa sekä kahviloissa perjantaihin saakka. Mieluisinta pintxoa voi äänestää osoitteessa www.viikonkilpailu.fi.

Paikallinen - 21.8.2019, 7:20

Poliisi valvoo tänään vuorokauden läpi teillä liikkuvien nopeuksia. Valvonnassa huomioidaan erityisesti aamun työmatkaliikenne ja liikennöinti koulujen ja päiväkotien läheisyydessä.

Paikallinen - 21.8.2019, 6:34

Pastorina ja tietokirjailijana tunnettu Hannes Tiira on kuollut. Aiheesta kirjoittaa Satakunnan Kansa. Lehden tietojen mukaan Tiira menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Porissa hyvin tunnettu Tiira oli koulutukseltaan teologian maisteri. 

Paikallinen - 20.8.2019, 16:38

Rauman Kaupunginteatteri rikkoi kausikohtaisen katsojaennätyksensä kaudella 2018–2019. Esityksissä kävi yhteensä 43 307 katsojaa. Myös täyttöaste oli ennätyskorkea, 91 prosenttia. 

Paikallinen - 20.8.2019, 14:36

Suomen museoliiton koordinoima Poliitikon museoharjoittelu -teemaviikko tuo yli 60 päättäjää tutustumaan museoiden toimintaan käytännönläheisellä tavalla.