Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Torstai, 22.
elokuuta
2019.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

29.5.2019, 6:31 – päivitetty 29.5.2019, 7:15

Nyt kaatui Rauma - Pesäkarhut voittamaton tällä kaudella

Pesäkarhut veti Satakunnan derbyssä pidemmän korren ja nappasi kaikki kolme pistettä jälleen itselleen. Rauman Fera joutui nuolemaan näppejään vaikka pitikin yleisöä hieman jännityksessä vielä toisen jakson lopussa. Ottelu päättyi porilaisten puhtaaseen 2-0 (7-2, 2-1) voittoon

Pesäkarhut avaa ottelun pistetilin tutulla jokerikaksikolla; Susanna Puisto, Milla Lindström. Ensimmäisellä jaksolla Lindström saadaankin kotiutettua neljän juoksun arvoisesti. Pesäkarhujen ulkokenttä oli jälleen armoton vierailleen ja napsi Rauman etenijöitä tehokkaasti kentältä. Harhaheiton turvin Kati Tanhua kuitenkin saa järjestettyä juoksun vierasjoukkueen nimiin.

Toisella jaksolla juoksumäärä pysyy maltillisempana, Pesäkarhut ottaa kuitenkin heti alkuun johtoaseman, kun Lindström ja hienosti sekä ulkona että sisällä pelannut Henna Juka pinkovat kotipesään. Pesäkarhuilla sadan prosentin onnistumisilla nähtiinkin tänään Puiston lisäksi Törmänen ja Emilia Itävalo.

Kotijoukkueen johtoasemasta huolimatta Fera ei lannistu, vaan koittaa pyristellä karhun otteesta kaikin voimin. Miia Tervonen karkaa neljännellä vuoroparilla harhaheiton turvin kotipesään ja kaventaa tilanteen 2-1 lukemiin. Yrityksestä huolimatta tasoitusta ei saada ja Pesäkarhut voittaa Satakunnan derbyn puhtaasti 2-0.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Puisto taas toteaa, että Pesäkarhujen koko peli toimi tänään sekä sisä- että ulkopelissä hyvin. Parin hieman nihkeämmän ottelun jälkeen lyöntitykinkin sisäpeli aukesi ja tilanteita ja juoksuja tuli sen mukaisesti.

- Lähdettiin hyvin peliin ja ei voi olla kuin tyytyväinen. Kyllä tämä on niin hieno laji ja meillä on niin hieno joukkue. Tosi hyvä fiilis, Puisto iloitsee.

Feran pelinjohtaja Toni Ojala harmittelee, että vierasjoukkue ei saanut napattua kotiin viemisiksi yhtään pistettä. Ojala toteaa, ettei riitä, että pelaa vain pari vuoroa hyvin ja loput huonosti. Pelinjohtaja arvioi että Feralle tuli merkkivirheitä ensimmäisellä jaksolla kuin kolmessa edellisessä pelissä yhteensä.

- Nollan pisteen pelejä ei pitäisi oikein pelata, vähintään se yksi piste pitäisi aina saada matkaan. Tänään kävi näin, Pori oli tänään parempi joukkue. Tässä on mietinnän paikka, että mistä tämä johtuu, Ojala pohtii ja toteaa heti perään, että tätä ei parane pitkään murehtia, sillä seuraava ottelu on jo torstaina.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund kertoo olevansa iloinen joukkueen onnistumisista tämän illan ottelussa. Juka pääsi hienosti kentälle ja Puiston keppi osui palloon ja tuotti tulosta.

- Sisäpelissä tuli laajalti onnistumisia ja hyviä, kovia lyöntejä ja oltiin hyviä siinä missä haluttiinkin olla. Ulkopelissä nähtiin kauttaaltaan hyviä suorituksia. Pari harhaa mutta lähtökohtaisesti oltiin ulkona koko ajan hyviä, Österlund analysoi joukkueensa suoritusta.

Pesäkarhuilla on Feran tapaan seuraava ottelu jo torstaina, joten kauan ei Österlundin mukaan voittoa tuuletella vaan käännetään katse kohti tulevaa helatorstaita. Viemisiksi Lapualle Pesäkarhujen pelinjohtaja lupaa reipasta lyöntipeliä ja aggressiivisesti liikkuvaa ulkopeliä.

Seuraavaksi Pesäkarhut matkustaa Lapualle huomenna helatorstaina haastamaan Lapuan Virkiän.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 22.8.2019, 15:53

Poliisipartio mittasi Eurajoella Lavilantiellä keskiviikkona iltapäiväkolmen aikaan henkilöautolle nopeudeksi 93 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus on 40 km/h. 

Paikallinen - 22.8.2019, 10:18

Brittiläinen risteilyalus vierailee Porissa ensi viikolla. Risteilyvieraille on tarjolla käyntikohteita ja retkiä sekä mahdollisuus tutustua itsenäisesti Porin keskustan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

Sisältää kuvan
Jääkiekko - 22.8.2019, 9:51

Petri Kaijansinkko ja Lauri Kottonen tuuraavat Jussi Ahoa Ässien otteluselostuksissa marraskuuhun saakka. Taustalla on suosikkiselostajan sydänleikkaus ja tämän myötä pitkä sairausloma. Jussi Aho on selostanut Radio Porin lätkäiltoja vuodesta 1997.

Paikallinen - 22.8.2019, 9:49

Moottoripyöräilijä törmäsi edellään menneen henkilöauton perään Tampereentien ja Levanpellontien risteyksessä eilen keskiviikkona noin kello 17.00. Tampereentietä Tampereen suunnasta tullut henkilöauto hiljensi nopeuttaan kääntyäkseen vasemmalle Levanpellontielle.

Paikallinen - 22.8.2019, 9:48

Keskiviikkona iltapäivällä pakettiauto kääntyi vastaan tulleen moottoripyörän eteen Helmentien ja Horninkadun risteyksessä Porissa.

Paikallinen - 22.8.2019, 8:07

Poliisi on vaitonainen keskiviikko-iltana Ulvilan Cannonballin tiloihin tekemästään ratsiasta. Satakunnan Kansan silminnäkijän mukaan ratsiassa oli mukana kaksi poliisin panssariautoa, poliisikoira sekä muita poliisiyksiköitä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 21.8.2019, 16:00

Porilainen katuruokaravintola Turo’s Heavy Kebab avaa uuden toimipisteen syksyllä kauppakeskuksessa aukeavan toimintapuiston Ultra Action Parkin yhteyteen. Uusi toimipiste aukeaa nimellä Turo’s Street Kitchen Puuvilla. Ravintolaan tulee noin 70 asiakaspaikkaa ja se on päivittäin avoinna.

Paikallinen - 21.8.2019, 15:06

Porin vammaispalveluista on tehty kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle. Asiasta kertoi Yle Pori.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Kuvassa Tovi-lounaskahvila
Paikallinen - 21.8.2019, 14:23

Pintxo-viikko on käynnissä kilpailun merkeissä Porissa ja Raumalla. Pintxo-luomuksia voi käydä maistelemassa monissa ravintoloissa sekä kahviloissa perjantaihin saakka. Mieluisinta pintxoa voi äänestää osoitteessa www.viikonkilpailu.fi.

Paikallinen - 21.8.2019, 7:20

Poliisi valvoo tänään vuorokauden läpi teillä liikkuvien nopeuksia. Valvonnassa huomioidaan erityisesti aamun työmatkaliikenne ja liikennöinti koulujen ja päiväkotien läheisyydessä.

Paikallinen - 21.8.2019, 6:34

Pastorina ja tietokirjailijana tunnettu Hannes Tiira on kuollut. Aiheesta kirjoittaa Satakunnan Kansa. Lehden tietojen mukaan Tiira menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Porissa hyvin tunnettu Tiira oli koulutukseltaan teologian maisteri. 

Paikallinen - 20.8.2019, 16:38

Rauman Kaupunginteatteri rikkoi kausikohtaisen katsojaennätyksensä kaudella 2018–2019. Esityksissä kävi yhteensä 43 307 katsojaa. Myös täyttöaste oli ennätyskorkea, 91 prosenttia. 

Paikallinen - 20.8.2019, 14:36

Suomen museoliiton koordinoima Poliitikon museoharjoittelu -teemaviikko tuo yli 60 päättäjää tutustumaan museoiden toimintaan käytännönläheisellä tavalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.8.2019, 12:51

Nuorisopassiin latautuu uusia etuja syyskuun alussa, joista uutena näyttäytyvät sarjakuva-ja kokkauskurssit. Nämä kansalaisopiston lanseeraamat kurssit ovat porilaisille yläkoululaisille täysin maksuttomia nuorisopassin kautta.

Paikallinen - 20.8.2019, 8:47

Porin Karjarannasta ns. Shellin rannasta anastettiin lauantain ja maanantain välisenä aikana 17.8.-19.8.2019 valkoinen Terhi 415 -merkkinen vene. Veneessä oli 30 hv:n Mercury perämoottori. Vene oli kiinnitettynä laituriin. Veneen rekisteritunnus on P54165.

Paikallinen - 20.8.2019, 8:06

Satakunnan työ- ja elinkeinotoimistossa oli heinäkuun lopussa 10 170 työtöntä työnhakijaa, mikä on 270 henkeä (-2,5 %) vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Kesäkuusta työttömien määrä nousi 660 hengellä. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli heinäkuussa 10,3 %.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Pesäpallo - 19.8.2019, 13:17

Porin Pesäkarhut selätti Kempeleen Kirin puhtaasti puolivälieräsarjassa otteluvoitoin 3-0. Porilaisjoukkueen taival jatkaa välierien parissa, kun vastassa on Tampereen Manse PP.

Paikallinen - 19.8.2019, 9:52

Poliisi haluaa muistuttaa ihmisiä olemaan varovaisempi ostaessaan eri tuotteita internetin myyntipalstoilta. Loppukesän aikana Porin poliisille on tullut huomattava määrä erilaisia nettipetoksia.

Paikallinen - 19.8.2019, 9:17

Oppilaalta kaapatulta Wilma-tililtä on kohdistettu ampumisuhkaus Porin suomalaiseen yhteislyseoon eilen sunnuntaina, kertoo Satakunnan Kansa. Vanhemmat ovat ilmoittaneet asiasta hätäkeskukseen.

Koulun rehtori Kimmo Salokangas vahvistaa asian.

Paikallinen - 19.8.2019, 7:04

Amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonan finaali miteltiin eilen sunnuntaina Kotkassa. Pori Bears kohtasi Kotka Eaglesin, mutta porilaisten huono ottelun alku kostautui finaalitappiolla loppukiristä huolimatta. Kotkalaiset voittivat spagettimaljan 30-20 (14-0) lukemin.