Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Keskiviikko, 1.
maaliskuuta
2017.
Onnittelut
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

13.2.2017, 6:22

Pesäkarhut eteni Halli-SM-alkuturnauksesta Porin loppuotteluihin

Media

Pesäkarhut eteni kotikaupunkinsa Halli-SM-lopputurnaukseen nappaamalla molemmista alkuturnauksen otteluista voitot tililleen. Seinäjoki taipui lukemin 0-1 (0-2, 2-2) ja Kempeleen Kiri 2-0 (2-1, 3-1).

Päivän ensimmäisessä ottelussaan Pesäkarhut kohtasi kotijoukkue Seinäjoen Maila-Jussit. Pesäkarhujen joukkueesta löytyi laadukasta tekemistä laajalta rintamalta. Erityisesti kakkoskärkenä pelannut Maria Suominen esitteli upeita otteita niin sisä- kuin ulkopelissä.

- Hallitsimme ottelua Seinäjokea vastaan selvästi, sen näki jo erosta kolmostilanteissa (14-6). Sisäpelissä olimme selvästi parempia, mutta lopussa jäi harmittamaan omat virheet mailassa ja kaarella ottelun viimeisessä vuoroparissa, kertasi Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan asettui vuorostaan Kempeleen Kiri. Ottelun tempo oli selkeästi ensimmäistä hitaampi ja myös pallo pomppi räpylässä puolin ja toisin. Ottelun viidestä lyödystä juoksusta vastasivat Susanne Ojaniemi (2), Aino-Kaisa Mantere (2) ja Susanna Puisto (1).

- Kempele-ottelu oli meiltä tasapainoinen ja ulkopelissä olimme hyviä koko ottelun ajan. Täytyy olla tyytyväinen, sillä olemme nyt menneet kahdessa pelissä selkeästi eteenpäin Oulua vastan pelaamistamme harjoituspeleistä.

Pesäkarhuista joukkueen parhaana palkittiin vakuuttavasti kovilla kärkeä siirrellyt Venla Rapila.

Pesäkarhut pelaa kotona Porissa Halli-SM-lopputurnauksessa lauantaina 11. maaliskuuta. Turnauksessa pelaa lisäksi kolmen muun alkuturnauksen voittajat. Näistä kolmesta joukkueesta Mansen Räpsä on niin ikään varmistanut paikkansa Porin turnauksessa.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 1.3.2017, 16:33

Yhdellä Porin perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaalla on pitkä rikosrekisteri, uutisoi Satakunnan Kansa. Ehdokkaaksi otetun Reijo Toiviaisen rikosrekisteristä löytyy lehden mukaan mm. useita lähestymiskieltoja, vangitsemisasioita ja virkamiehen väkivaltaista vastustamista. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.3.2017, 15:00

24 Pesula aloitti toimintansa Länsi-Porin Prisman kauppakäytävällä viime lauantaina. Vastaanotto on ollut positiivinen, ja itsepalvelupesula on tähänastisten palautteiden mukaan kaivattu palvelu Porissa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 14:46

Porin kaupungin kulttuurilautakunta nimesi tiistaina 28. helmikuuta tohtori Jari Perkiömäen Porin kolmanneksi kulttuurilähettilääksi. Perkiömäki on muusikko, pedagogi, kouluttaja ja johtaja. Hän toimii tällä hetkellä Taideyliopiston rehtorina.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.3.2017, 14:35

Tasa-arvoinen avioliittolaki on astunut voimaan tänään keskiviikkona. Tästä päivästä lähtien samaa sukupuolta olevat puolisot voivat avioitua.

Viime aikoina puheenaiheena on ollut muun muassa se, miten kirkko käyttää vihkioikeuttaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 14:19

Satakunnan pelastuslaitos muistuttaa Facebook -sivuillaan autoilijoita liikennekäyttäytymisestä suojateiden läheisyydessä. 

– Kun auto on suojatien edessä pysähdyksissä, myös sinun on pysähdyttävä, päivityksessä kirjoitetaan.  

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 13:02

Porissa koettiin laaja sähkökatko keskustan alueella ja sen läheisyydessä tänään puoli yhden maissa. Vikapäivystyksen mukaan sähköttä oli yli 17 000 taloutta. Katkossa Herralahden sähköasema pimeni hetkeksi, syytä haetaan parhaillaan.

Paikallinen - 1.3.2017, 11:00

Eteläkauppatorin pysäköintikokeilu on aiheuttanut epäselvyyksiä uuden lisäkilven vuoksi. Eteläkauppatorin pysäköintikiekon käyttövelvollisuus –lisäkilvessä sulkeet ja numerot osoittavat, että käyttövelvollisuus on voimassa lauantaipäivisin kello 8-16.

Paikallinen - 1.3.2017, 8:09

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan eilen iltapäivällä Porissa Vähälinnankadulla hieman ennen Paanakedonkadun ympyrää. Suojatien kohdalla on kolme ajokaistaa. Oikeanpuoleisille ajokaistoille oli suojatien eteen pysähtyneenä kaksi autoa antaakseen jalankulkijalle tietä.

Paikallinen - 1.3.2017, 6:26

Pika-aituri Nooralotta Neziri jää pois viikonloppuna Belgradissa kisattavista yleisurheilun EM-hallikisoista. Nezirillä on poskiontelon tulehdus. Neziri toteaa Urheiluliiton tiedotteessa, että sairastui pari päivää sitten ja olo on vain pahentunut.

Paikallinen - 1.3.2017, 6:21

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyi eilen iltapäivällä. Porin valtuustoon pyrkii yhteensä 373 ehdokasta. Listalle olisi saanut nimetä 88 ehdokasta, mutta yksikään puolue ei toimittanut täyttä ehdokaslistaa Porissa.

Sisältää ääntä
Jääkiekko - 28.2.2017, 20:59

Ässät matkusti tiistai-iltana Lappeenrannan Saipan vieraaksi. Ottelu ratkesi jatkoajalla porilaisten 1-2 voittoon.

Paikallinen - 28.2.2017, 16:24

Teollisuuden Voima Oyj:n Olkiluodon ydinvoimalaitoksen sähköntuotanto vuonna 2016 oli 14,35 terawattituntia. Määrä oli noin 17 prosenttia Suomessa käytetystä sähköstä. Konsernin liikevaihto oli 343,4 miljoonaa euroa. Sähkön toimitusmäärä osakkaille oli 14 886 gigawattituntia.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.2.2017, 15:30

Seikkailupuisto Huikee avautuu Yyterin lomakeskuksen yhteyteen vappuviikonloppuna. Seikkailuradoilla edetään puihin rakennetuilla radoilla vaijeriin kiinnitettynä. Radat ovat jo valmiina ja niitä on päästy jo testaamaankin.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 28.2.2017, 14:34

Suomen Ilmailuopiston toiminta jatkuu Porissa, kertoo Yle Pori. Toimitusjohtaja Juha Siivosen mukaan siirtokeskustelu voidaan nyt lopettaa. 

Paikallinen - 28.2.2017, 13:52

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään tiistaina keski-ikäisen kokemäkeläisen naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Naisen epäillään lyöneen veitsellä toista naista ylävartaloon yksityisasunnossa Kokemäellä viime perjantaina.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 28.2.2017, 10:47

Radio Pori on päässyt voittajaehdokkaiden joukkoon RadioGaalan viidessä eri kategoriassa. Radio Pori on ehdolla Vuoden paikallisradioksi, musiikkipäällikö Roy Aromaa on ehdolla Vuoden musiikkipäälliköksi ja Radio Porin myyntitiimi Vuoden radiomyyntitiimiksi paikallisradioiden sarjassa. 

Sisältää ääntä
Paikallinen - 28.2.2017, 8:12

Valmet Automotive esittelee porilaisille työnhakijoille Uudenkaupungin autotehtaan tarjoamia työllistymismahdollisuuksia rekrytointitapahtumassa tänään. Kauppakeskus Puuvillassa järjestettävä tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Paikallinen - 28.2.2017, 6:20

Findan yhtiökokous kokosi eilen Turun messukeskukseen noin 450 osakkeenomistajaa. Ammattisijoittajat saivat kokouksessa täydellisen vallan Findassa.

Paikallinen - 27.2.2017, 21:33

Porin kaupunginvaltuusto ei tyrmännyt maanantaina kokouksessaan Ahlaisten Lammin tuulivoimakaavaa. Aiemmin kaavaa vastustanut SDP pyörsi asiassa päätöstään hankkeesta luvattujen työllisyysvaikutusten takia. Sosiaalidemokraattien valtuustoryhmä esitti, että kaava palautetaan valmisteluun.

Paikallinen - 27.2.2017, 21:22

Porin kaupunginvaltuusto on valinnut toimialajohtajat. Konsernihallinnon toimialajohtajaksi valittiin Porin yritysasiamies, oikeustieteiden maisteri Lauri Kilkku, joka sai vaalissa 47 ääntä.