Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Keskiviikko, 1.
maaliskuuta
2017.
Onnittelut
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

17.2.2017, 9:18

FC Jazz kohtaa SJK:n Karhuhallissa lauantaina

Suomen Cup etenee taas tulevana viikonloppuna ja sen lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella Toni Kuuselan johtama puolustuslinja saa Karhuhalliin vieraaksi Veikkausliigajoukkue SJK:n. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä kasassa kuusi pistettä kolmen pelatun ottelun jälkeen.

FC Jazz on voittanut kaksi edellistä peliään ja on tällä hetkellä lohkovaiheessa vielä mukana kisaamassa tulevista jatkopelipaikoista. Jatkopaikan lunastaakseen kotijoukkueen on kuitenkin venyttävä laadukkaisiin suorituksiin, sekä tulevassa kotipelissä, että viimeisen kierroksen vieraspelissä Pietarsaaressa. SJK on kärsinyt lohkovaiheessa tappion Pietarsaaressa, mutta vastaavasti voittanut, sekä oman Akatemia-joukkueensa, että MuSan suurinumeroisesti.

SJK tuo tutusti Poriin kovia pelimiehiä valmentaja Simo Valakarin johdolla. Vierasjoukkueen mukana lauantaina Porissa nähtäneen mm. viime vuoden Ykkösen parhaaksi pelaajaksi valittu Aristote Mboma, Mehmet Hetemaj, Viron maajoukkuemaalivahti Mihkel Aksalu, kovaa jälkeä PS Kemissäkin tehnyt Billy Ions ja porilaisille tuttu Elias Ahde.
FC Jazzin kokoonpanosta ovat varmuudella poissa nuorten maajoukkueen matkassa Englannissa olevat Patrik Raitanen ja Terry Ablade. Päävalmentaja Olli Orvasto lähtee joukkoineen haastamaan mielellään Pohjanmaan ylpeyttä,

Kahden voiton jälkeen peliin on tietysti hyvä lähteä, mutta tosiasia on se, että vastassa on suomalainen suurseura. Haaste on siis kova, mutta lähdemme otteluun yhtä ennakkoluulottomalla asenteella kuin aiempiinkin otteluihin. Pelaajat eivät keskity vastustajan pelipaitojen nimiin vaan tarkoitus on keskittyä vain omaan suoritukseen ja sen parantamiseen.

Puolustuspelaamisen tulee olla tiiviimpää kuin viime viikolla ja vastahyökkäysten yhtä vaarallisia kuin aiemmissakin peleissä. Lataus on varmasti kohdallaan kun päästään haastamaan hyvä joukkue. Nämä pelit ovat meille hyviä mittareita ja etenkin nuorille pelaajille upeita näytönpaikkoja. FC Jazz tulee lauantaina taistelemaan kynsin hampain pisteistä Karhuhallissa ja toivoo, että porilaiset jalkapallon ystävät saapuvat paikalle sankoin joukoin.

Vielä ei ole tämän vuoden Suomen Cupissa isoja yllätyksiä nähty ja näyttääkin siltä, että lohkovaiheesta on jatkoon menossa jo hieman ennakoidut jatkoon menijät. Porissa on lauantaina mahdollisuus tulla tarkastamaan onnistuuko FC Jazz yllättämään SJK:n. 

FC Jazz – SJK lauantaina 18.2 klo 18.30 Karhuhallissa.

 

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 1.3.2017, 16:33

Yhdellä Porin perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaalla on pitkä rikosrekisteri, uutisoi Satakunnan Kansa. Ehdokkaaksi otetun Reijo Toiviaisen rikosrekisteristä löytyy lehden mukaan mm. useita lähestymiskieltoja, vangitsemisasioita ja virkamiehen väkivaltaista vastustamista. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.3.2017, 15:00

24 Pesula aloitti toimintansa Länsi-Porin Prisman kauppakäytävällä viime lauantaina. Vastaanotto on ollut positiivinen, ja itsepalvelupesula on tähänastisten palautteiden mukaan kaivattu palvelu Porissa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 14:46

Porin kaupungin kulttuurilautakunta nimesi tiistaina 28. helmikuuta tohtori Jari Perkiömäen Porin kolmanneksi kulttuurilähettilääksi. Perkiömäki on muusikko, pedagogi, kouluttaja ja johtaja. Hän toimii tällä hetkellä Taideyliopiston rehtorina.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.3.2017, 14:35

Tasa-arvoinen avioliittolaki on astunut voimaan tänään keskiviikkona. Tästä päivästä lähtien samaa sukupuolta olevat puolisot voivat avioitua.

Viime aikoina puheenaiheena on ollut muun muassa se, miten kirkko käyttää vihkioikeuttaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 14:19

Satakunnan pelastuslaitos muistuttaa Facebook -sivuillaan autoilijoita liikennekäyttäytymisestä suojateiden läheisyydessä. 

– Kun auto on suojatien edessä pysähdyksissä, myös sinun on pysähdyttävä, päivityksessä kirjoitetaan.  

Sisältää kuvan
Paikallinen - 1.3.2017, 13:02

Porissa koettiin laaja sähkökatko keskustan alueella ja sen läheisyydessä tänään puoli yhden maissa. Vikapäivystyksen mukaan sähköttä oli yli 17 000 taloutta. Katkossa Herralahden sähköasema pimeni hetkeksi, syytä haetaan parhaillaan.

Paikallinen - 1.3.2017, 11:00

Eteläkauppatorin pysäköintikokeilu on aiheuttanut epäselvyyksiä uuden lisäkilven vuoksi. Eteläkauppatorin pysäköintikiekon käyttövelvollisuus –lisäkilvessä sulkeet ja numerot osoittavat, että käyttövelvollisuus on voimassa lauantaipäivisin kello 8-16.

Paikallinen - 1.3.2017, 8:09

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan eilen iltapäivällä Porissa Vähälinnankadulla hieman ennen Paanakedonkadun ympyrää. Suojatien kohdalla on kolme ajokaistaa. Oikeanpuoleisille ajokaistoille oli suojatien eteen pysähtyneenä kaksi autoa antaakseen jalankulkijalle tietä.

Paikallinen - 1.3.2017, 6:26

Pika-aituri Nooralotta Neziri jää pois viikonloppuna Belgradissa kisattavista yleisurheilun EM-hallikisoista. Nezirillä on poskiontelon tulehdus. Neziri toteaa Urheiluliiton tiedotteessa, että sairastui pari päivää sitten ja olo on vain pahentunut.

Paikallinen - 1.3.2017, 6:21

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyi eilen iltapäivällä. Porin valtuustoon pyrkii yhteensä 373 ehdokasta. Listalle olisi saanut nimetä 88 ehdokasta, mutta yksikään puolue ei toimittanut täyttä ehdokaslistaa Porissa.

Sisältää ääntä
Jääkiekko - 28.2.2017, 20:59

Ässät matkusti tiistai-iltana Lappeenrannan Saipan vieraaksi. Ottelu ratkesi jatkoajalla porilaisten 1-2 voittoon.

Paikallinen - 28.2.2017, 16:24

Teollisuuden Voima Oyj:n Olkiluodon ydinvoimalaitoksen sähköntuotanto vuonna 2016 oli 14,35 terawattituntia. Määrä oli noin 17 prosenttia Suomessa käytetystä sähköstä. Konsernin liikevaihto oli 343,4 miljoonaa euroa. Sähkön toimitusmäärä osakkaille oli 14 886 gigawattituntia.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.2.2017, 15:30

Seikkailupuisto Huikee avautuu Yyterin lomakeskuksen yhteyteen vappuviikonloppuna. Seikkailuradoilla edetään puihin rakennetuilla radoilla vaijeriin kiinnitettynä. Radat ovat jo valmiina ja niitä on päästy jo testaamaankin.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 28.2.2017, 14:34

Suomen Ilmailuopiston toiminta jatkuu Porissa, kertoo Yle Pori. Toimitusjohtaja Juha Siivosen mukaan siirtokeskustelu voidaan nyt lopettaa. 

Paikallinen - 28.2.2017, 13:52

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään tiistaina keski-ikäisen kokemäkeläisen naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Naisen epäillään lyöneen veitsellä toista naista ylävartaloon yksityisasunnossa Kokemäellä viime perjantaina.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 28.2.2017, 10:47

Radio Pori on päässyt voittajaehdokkaiden joukkoon RadioGaalan viidessä eri kategoriassa. Radio Pori on ehdolla Vuoden paikallisradioksi, musiikkipäällikö Roy Aromaa on ehdolla Vuoden musiikkipäälliköksi ja Radio Porin myyntitiimi Vuoden radiomyyntitiimiksi paikallisradioiden sarjassa. 

Sisältää ääntä
Paikallinen - 28.2.2017, 8:12

Valmet Automotive esittelee porilaisille työnhakijoille Uudenkaupungin autotehtaan tarjoamia työllistymismahdollisuuksia rekrytointitapahtumassa tänään. Kauppakeskus Puuvillassa järjestettävä tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Paikallinen - 28.2.2017, 6:20

Findan yhtiökokous kokosi eilen Turun messukeskukseen noin 450 osakkeenomistajaa. Ammattisijoittajat saivat kokouksessa täydellisen vallan Findassa.

Paikallinen - 27.2.2017, 21:33

Porin kaupunginvaltuusto ei tyrmännyt maanantaina kokouksessaan Ahlaisten Lammin tuulivoimakaavaa. Aiemmin kaavaa vastustanut SDP pyörsi asiassa päätöstään hankkeesta luvattujen työllisyysvaikutusten takia. Sosiaalidemokraattien valtuustoryhmä esitti, että kaava palautetaan valmisteluun.

Paikallinen - 27.2.2017, 21:22

Porin kaupunginvaltuusto on valinnut toimialajohtajat. Konsernihallinnon toimialajohtajaksi valittiin Porin yritysasiamies, oikeustieteiden maisteri Lauri Kilkku, joka sai vaalissa 47 ääntä.