Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Maanantai, 1.
toukokuuta
2017.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

17.2.2017, 9:18

FC Jazz kohtaa SJK:n Karhuhallissa lauantaina

Suomen Cup etenee taas tulevana viikonloppuna ja sen lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella Toni Kuuselan johtama puolustuslinja saa Karhuhalliin vieraaksi Veikkausliigajoukkue SJK:n. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä kasassa kuusi pistettä kolmen pelatun ottelun jälkeen.

FC Jazz on voittanut kaksi edellistä peliään ja on tällä hetkellä lohkovaiheessa vielä mukana kisaamassa tulevista jatkopelipaikoista. Jatkopaikan lunastaakseen kotijoukkueen on kuitenkin venyttävä laadukkaisiin suorituksiin, sekä tulevassa kotipelissä, että viimeisen kierroksen vieraspelissä Pietarsaaressa. SJK on kärsinyt lohkovaiheessa tappion Pietarsaaressa, mutta vastaavasti voittanut, sekä oman Akatemia-joukkueensa, että MuSan suurinumeroisesti.

SJK tuo tutusti Poriin kovia pelimiehiä valmentaja Simo Valakarin johdolla. Vierasjoukkueen mukana lauantaina Porissa nähtäneen mm. viime vuoden Ykkösen parhaaksi pelaajaksi valittu Aristote Mboma, Mehmet Hetemaj, Viron maajoukkuemaalivahti Mihkel Aksalu, kovaa jälkeä PS Kemissäkin tehnyt Billy Ions ja porilaisille tuttu Elias Ahde.
FC Jazzin kokoonpanosta ovat varmuudella poissa nuorten maajoukkueen matkassa Englannissa olevat Patrik Raitanen ja Terry Ablade. Päävalmentaja Olli Orvasto lähtee joukkoineen haastamaan mielellään Pohjanmaan ylpeyttä,

Kahden voiton jälkeen peliin on tietysti hyvä lähteä, mutta tosiasia on se, että vastassa on suomalainen suurseura. Haaste on siis kova, mutta lähdemme otteluun yhtä ennakkoluulottomalla asenteella kuin aiempiinkin otteluihin. Pelaajat eivät keskity vastustajan pelipaitojen nimiin vaan tarkoitus on keskittyä vain omaan suoritukseen ja sen parantamiseen.

Puolustuspelaamisen tulee olla tiiviimpää kuin viime viikolla ja vastahyökkäysten yhtä vaarallisia kuin aiemmissakin peleissä. Lataus on varmasti kohdallaan kun päästään haastamaan hyvä joukkue. Nämä pelit ovat meille hyviä mittareita ja etenkin nuorille pelaajille upeita näytönpaikkoja. FC Jazz tulee lauantaina taistelemaan kynsin hampain pisteistä Karhuhallissa ja toivoo, että porilaiset jalkapallon ystävät saapuvat paikalle sankoin joukoin.

Vielä ei ole tämän vuoden Suomen Cupissa isoja yllätyksiä nähty ja näyttääkin siltä, että lohkovaiheesta on jatkoon menossa jo hieman ennakoidut jatkoon menijät. Porissa on lauantaina mahdollisuus tulla tarkastamaan onnistuuko FC Jazz yllättämään SJK:n. 

FC Jazz – SJK lauantaina 18.2 klo 18.30 Karhuhallissa.

 

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 29.4.2017, 11:57

Tulipalo riehui tänään Merikarvialla vanhusten rivitalossa. Aamupäivällä yhdessä asunnossa oli syttynyt pöydän ja sängyn yhdistelmä palamaan. Pelastuslaitos tiedotti asiasta klo 11. Tiedotteen mukaan palo saatiin sammumaan nopeasti. Asukas vietiin paikalta terveyskeskukseen tarkistuksiin.

Pesäpallo - 29.4.2017, 9:04

Jo perinteiseksi muodostuneet pesäpallon Satakunnan aluemestaruuspelit pelataan tänään Ulvilassa. Paikalle odotetaan useita satoja katsojia avaamaan pesiskausi ja kannustamaan omaa suosikkiaan voittoon. Yleisöllä on otteluihin vapaa pääsy.

Muut - 29.4.2017, 8:50

Lotta Lepistö aloitti Luxemburgin etappiajot kahdeksannella sijalla. Hän jäi nopeimmalle, tallikaveri Ashley-Moolman Pasiolle kahdeksan sekuntia. 2.8 kilometrin prologi ajettiin kapealla ja mutkaisella reitillä. Lepistö ei ollut kuitenkaan tyytyväinen ajamiseensa.

Paikallinen - 28.4.2017, 16:37

Porin seudun kansalaisopiston tuleva kevään 2017 Hurma-näyttely koostuu opiston kädentaitojen ja taideaineiden opettajien töistä. Opiston satavuotisjuhlavuonna on haluttu tuoda esille opiston opettajien monipuolinen osaaminen. Näyttelyyn osallistuu liki 30 opettajaa.

Paikallinen - 28.4.2017, 15:46

Puolustusvoimien logistiikkalaitos ja Rauma Marine Constructions (RMC Oy) ovat solmineet suunnittelusopimuksen Laivue 2020 –hankkeen neljän monitoimikorvetin suunnittelusta. Suunnittelusopimus seuraa syyskuussa 2016 tehtyä aiesopimusta Puolustusvoimien ja RMC:n välillä.

Paikallinen - 28.4.2017, 14:29

Rauman kaupunkikehitysjohtajan valintaa valmisteleva toimikunta haastatteli tänään perjantaina kuusi virkaa hakenutta henkilöä. Toimikunta päätti yksimielisesti lähettää hakemusten ja haastattelujen perusteella neljä hakijaa soveltuvuustesteihin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.4.2017, 14:08

Seikkailupuisto Huikee avaa ovensa tämän viikon lauantaina Yyterissä, Yyteri Beach -lomakeskuksen yhteydessä. Pitkän linjan yrittäjä Harri Lehtonen poikineen ja veljineen on projektin takana.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.4.2017, 13:46

Hattara tuoksuu, lapset kiljuvat ja erilaiset valot välkkyvät ohikiitävissä hurveleissa. Tivoli on tullut kaupunkiin. 

Paikallinen - 28.4.2017, 13:44

Tannerintiellä Eurassa riehui tänään ruohikkopalo. Lopulta pienelle alueelle rajattu tulipalo oli lähtenyt leviämään tynnyrissä poltetuista risuista. Palon vaikutusalue oli noin 200 neliömetriä. Pelastuslaitos sai palon sammutettua. Ilmoitus tapahtuneesta tuli perjantaina kello 12.20.

Paikallinen - 28.4.2017, 13:35

Tuhat uutta työntekijää tarvitsevan Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle houkutellaan nyt työväkeä Porista. Porin kaupunki aloittaa kuljetuskokeilun, jolla halutaan madaltaa porilaisten kynnystä hakeutua autotehtaalle töihin.

Paikallinen - 28.4.2017, 11:02

Auton pakoputkea korjaamassa ollut mies jäi auton alle puristuksiin tunkin petettyä varhain tänään aamulla Säkylässä.

Tilanteessa vältyttiin vakavilta vammoilta, sillä autossa oli renkaat alla eikä mieheen kohdistunut puristus ollut suuri.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 28.4.2017, 8:59

Dingon klassinen kokoonpano ilmoitti helmikuussa palaavansa esiintymislavoille ja soittavansa kesällä nipun festivaalikeikkoja Suomessa.

Paikallinen - 28.4.2017, 7:18

Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistuu tänään 118 opiskelijaa. Valmistuneista 106 on suorittanut ammattikorkeakoulututkinnon ja ylemmän AMK-tutkinnon 12 opiskelijaa.

Paikallinen - 28.4.2017, 6:30

Kuntavaalien jälkeen Porissa on sovittu punavihreästä vaaliliitosta. Eilisiltana allekirjoitetusta sopimuspaperista löytyvät vaalien voittajaryhmän demarien kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esa J.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 28.4.2017, 6:00

Kevään riehakasta opiskelijoiden ja työväenjuhlaa vietetään tulevana viikonloppuna. Vappu on siis käsillä ja karnevaali tunnelma alkaa jo nousta. Vappua voi viettää monin eri tavoin ja Markus Perttula ottikin selvää ihmisten Vappusuunnitelmista.  

Paikallinen - 27.4.2017, 15:55

Tekninen lautakunta esittää Porin kaupunginhallitukselle, että Herttuan koulussa tehtäviin sisäilmakorjauksiin myönnetään kuluvalle vuodelle 792 000 euroa lisämäärärahaa. Lisämäärärahan katteeksi käytetään kuluvan vuoden talousarvion ylittävää tontin myyntituloa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.4.2017, 15:00

Legendaarinen Cafe Jazz Porin Etelärannassa on saanut uudet yrittäjät.  Ravintola Torgetia Airiston sisäpihalla pyörittävät Anette Kangasniemi ja Antti Jalonen ovat remontoineet kahvilaa pari viikkoa ja vapuksi avataan. 

Paikallinen - 27.4.2017, 13:27

Satakunnan pelastuslaitos on saanut pelastetuksi ojaan pudonneen hevosen Raumalla. Eläin oli ojassa kaulaansa myöden. Paikalle kutsuttiin myös eläinlääkäri tarkistamaan hevosen vointi.

Tilanteesta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Hälytys paikalle tuli kello 11.56. 

Paikallinen - 27.4.2017, 12:44

Valtatie 8:lla alkaa kevään ja kesän aikana useita uusia urakoita Turun ja Porin välillä. Esimerkiksi Kämpän liittymän kohdalla Eurajoella tehdään tulevan kesän aikana liittymäjärjestelyjä. Paikallisteiden liittymiä porrastetaan ja näkemäalueita raivataan.

Paikallinen - 27.4.2017, 9:29

Satakunnan työ- ja elinkeinotoimistossa oli maaliskuun lopussa 12 900 työtöntä työnhakijaa, mikä on 1 520 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Helmikuusta työttömien määrä väheni 760 henkilöllä. Työttömien osuus työvoimasta oli maaliskuussa 12,8 %.