Viesti studioon

studio@radiopori.fi
Tiistai, 23.
huhtikuuta
2019.
Onnittelut -
Lohko

#pori

#radiopori

#pesäkarhut

#some

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.4.2019, 14:58

Oskari Penttilä on Porin Teatterin tuoreempia kasvoja. Hän aloitti näyttelijäharjoittelijana vuonna 2015. Kiinnostus näyttelemiseen heräsi aikanaan Meri-Porin ilmaisupainotteisessa lukiossa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.4.2019, 14:07

Pääsiäismunien maalaaminen on yksi pääsiäisen perinteistä, joka on ilahduttanut niin lapsia kuin aikuisiakin. Mutta kuinka moni muistaa tai tietää mitä tämä perinne pitää sisällään?

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 17.4.2019, 15:04

Lainsuojattomat-teatterifestivaali täyttää 20 vuotta ja järjestetään Porissa jo toukokuussa. Ohjelmisto nostaa esiin teemoja kaikkien huulilta; ilmastonmuutos, tasa-arvo ja sukupuolien moninaisuus. Ohjelmistossa on luvassa myös yleisön suosikkeja vuosien varrelta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 17.4.2019, 13:45

Mämmi on perinteinen ja kiistelty pääsiäisherkku, mutta mikä on nykyään mämmin suosio ja voiko mämmiä nautiskella muullakin tapaa kuin kulhosta kerman kera?

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 17.4.2019, 10:04

Yrittäjäkauppias Anne Somero kertoo, että erityisesti kevät on keittiöalalla kiireistä aikaa, kun koteihin halutaan uutta ilmettä. Keittiötrendeissä näkyy betoniset ja maanläheiset sävyt ja korkeakiiltoisuus alkaa olla väistyvä trendi.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 16.4.2019, 14:25

Ruoka on suuressa roolissa pääsiäisen vietossa. Pitävätkö perinteikkäät ruokalajit pintansa ruokapöydässä, ja mikä kuuluu paraatipaikalle pöydän keskelle? Pääsiäisen ruokapöydän antimista keskustellaan Ahlströmin Ruukin keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö Jukka Luojukosken kanssa.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 15.4.2019, 15:30

Vaalitulos on kirvoittanut kommentteja puolesta ja vastaan niin kuin aina. Harjoittelija Mikko Vuorela kävi kyselemässä keskustan kaduilta, olivatko ihmiset seuranneet vaali-iltaa ja oliko vaalitulos miellyttävä. Kuuntele katugalluppi nuotti kuvaa painamalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 14.4.2019, 23:26

Satakunnan vaalipiiristä valittiin peräti neljä uutta kansanedustajaa eduskuntaan. Uudet ehdokkaat ovat keskustan Eeva Kalli, kokoomuksen Matias Marttinen, perussuomalaisten Jari Koskela sekä sosiaalidemokraattien Heidi Viljanen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 12.4.2019, 13:26

Radio Porin Torstain kahvivieraana piipahti Ulvilassa torstaina esiintynyt fingerstyle-kitaristi Tomi Paldanius. Uudestakaupungista kotoisin oleva Paldanius on elänyt viimeiset 12 vuotta Bangkokissa kitaransoittoa opettaen, ja hän kiertää parhaillaan Suomea uuden levynsä turvin.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 12.4.2019, 13:06

Viikonloppuna on mahdollista päästä nauttimaan sarjakuvafestivaaleista Porin pääkirjastolle. Tapahtumassa on useita sarjakuvanäyttelyitä, sarjakuvataiteilijoita esiintymässä ja ohjelmaa on niin lukijoille, harrastajille, keräilijöille kuin ammattilaisillekin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 12.4.2019, 12:59

Perussuomalaisten ehdokkaat Tommi Salokangas ja Jasmin Määttä kertoivat vaaliteemoistaan Radio Porin haastattelussa. Salokangas on taustaltaan ammattikalastaja ja Jasmin Määttä puolestaan raumalainen opiskelija. Kuuntele haastattelu pientä nuottia klikkaamalla. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 11.4.2019, 13:57

Kokoomuksen Matias Marttinen on toista kertaa eduskuntavaaleissa ehdolla. Viime vaaleissa ääniä kertyi 2 254 ja analyysien mukaan hän olisi kiilaamassa kärkipaikalle. Marttinen toimii ministeri Petteri Orpon talouspoliittisena erityisavustajana.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 10.4.2019, 14:03

Pelastakaa lapset ry voi tarjota tänä kesänä lomakodin yhä useammalle vähävaraisen perheen lapselle. Lomakotitoiminnalla on tarkoitus tukea vähävaraisia lapsiperheitä ja antaa heille mahdollisuuden virkistymiseen ja mukavaan loman viettoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 10.4.2019, 13:09

EMS Median Eeva Sinerjoki toimii yksinyrittäjänä antikvariaattialalla sekä kauneudenhoitoalalla. Antikvariaattiala on kokenut paljon muutoksia ja keräilijöiden määrä vähentynyt, mutta nettikauppa puolestaan mahdollistaa globaalit markkinat.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.4.2019, 14:25

Neea Kähkönen on 24-vuotias untuvikkoehdokas ja yhteisöpedagogi Porista. Antti Vuolanne taas konkariehdokas, joka hakee paikkaa eduskunnasta kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Sosiaalidemokraatit pyrkivät takaisin maakunnan suurimmaksi.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 8.4.2019, 12:43

Satakunnan Kansan toimittaja Pirkko Aalto palkittiin maaliskuussa Satakunnan journalistien perinteisellä Sata-Tonni palkinnolla. Aalto tunnetaan toimittajana, jolle journalismi on sydämen asia.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 5.4.2019, 14:26

Uutisissa on ollut puhetta ihmisiä seuraavista jätti hyalomma-punkeista, jotka ovat rantautuneet myös Suomeen. Näistä hyaloma-punkeista sekä punkkikannasta yleisesti harjoittelija Mikko Vuorela keskusteli punkkiasiantuntija Tero Klemolan kanssa. Kuuntele haastattelu nuottipainikkeesta

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 5.4.2019, 12:51

Kristillisdemokraattien konkariehdokas Simo Korpela on tuttu näky vaalikentillä. Hän haluaa rakentaa Suomea enemmän lapsiystävälliseksi ja ikäihmisiä kunnioittavaksi. Ensimmäistä kertaa ehdolla oleva Johanna Vähäkainu on puolestaan nostanut yhdeksi vaaliteemakseen nuorten miesten syrjäytymisen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.4.2019, 14:43

Keskustan asetelma tulevissa eduskuntaavaaleissa on haastava ja mielenkiintoinen, kun Kauko Juhantalo ja Timo Kalli luopuvat paikoistaan. Eurajoen Vesa Jalonen sai viime vaaleissa 2 911 ääntä ja on vahvoilla eduskuntapaikkaan.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 4.4.2019, 10:30

Ennakkoäänestäminen alkoi eilen keskiviikkona ja jatkuu ensi viikon tiistaihin. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 14. huhtikuuta. Ennakkoäänestys sai ihmisiä Porissakin hyvin liikkeelle. Radio Porin harjoittelija Mikko Vuorela kävi kyselemässä tunnelmia kadulla.